پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ مهر ۱۳۸۳، ۱۴:۱۶

بابك محمدي در گفت وگو با " مهر " :

" حرفه اي ها "در راه جشنواره بزرگ وين

بابك محمدي كارگردان نمايش " حرفه اي ها "گفت: هنوز وضعيت اجراي عمومي اين نمايش در ايران مشخص نيست اما در حال مكاتبه با جشنواره بزرگ وين هستيم تا در صورت امكان در ماه مي آن را در اين جشنواره اجرا كنيم.

وي كه چند سال پيش نيز با نمايش " روح جهنمي " در اين جشنواره شركت كرده است  در گفت و گو با خبرنگار تئاتر مهر افزود: فعلا فيلم اين نمايش را تهيه  كرده ايم و در حال مكاتبه با مسوولين جشنواره هستيم . اميدوارم بتوانيم در اين جشنواره شركت كنيم .
محمدي در باره اجراي اين نمايش در تئاتر شهر نيز گفت: به من سالن شماره دو را پيشنهاد دادند اما اين سالن كوچك است و به درد اجراي ما  نمي خورد . گفتند فعلا صبر كنيد تا ببينيم چه مي شود ما هم صبر كرده ايم . احتمالا  حرفه اي ها رادر دي ماه بار ديگر به روي صحنه خواهيم برد .
وي متذكر شد: بهر حال برنامه ريزي بد بوده  و دراين شرايط ما چاره اي جز صبر كردن نداريم.
كارگردان حرفه اي ها با تاكيد بر اين كه مشغول فراهم كردن شرايط اجراي  حرفه اي ها  در كشور هاي خارجي هستيم تصريح كرد: كشور هاي زيادي تمايل دارند تا اين نمايش در آنجا اجرا شود از جمله يوگسلاوي كه نويسنده اثر متعلق به آن كشور است . اجرا در اين كشور ها مشكلي ندارد اما فعلا به دنبال اجرا در جشنواره بزرگ وين هستيم. اين جشنواره جشنواره بزرگي است كه تنها600 نمايش خياباني در آن اجرا مي شوند و كارگردانان بزرگي چون پيتر بروك آثار خود رادر آن اجرا مي كنند.

کد خبر 114671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha