پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ شهریور ۱۳۸۹، ۱۹:۰۴

خرید گندم زنجان 67 درصد رشد یافت

خرید گندم زنجان 67 درصد رشد یافت

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 استان زنجان از افزایش 67 درصدی خرید گندم در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، پرویز خالقی بعد از ظهر جلسه کارگروه کشاورزی استان زنجان افزود: از آغاز فصل خرید گندم سال جاری زراعی در استان بیش از 357 هزار تن گندم از کشاورزان زنجانی خریداری شده است.

وی ادامه داد: این مقدار خرید گندم به نسبت سال گذشته که 238 هزار تن می باشد رشد 67 درصدی را نشان می دهد.
 
خالقی اضافه کرد: با تلاشهای صورت گرفته و همکاری و حمایت مسئولان 80 هزار تن گندم مازاد بر نیاز استان به سایر استانهای کشور حمل شده است.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز هیچ گونه مشکلی در استان برای خرید گندم کشاورزان وجود ندارد. 
 
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: در حال حاضر400 هزار تن گندم در مراکز ذخیره سازی استان موجود است که این مقدار ذخیره در طول تاریخ استان بی سابقه است.
 
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی زنجان افزود: امسال 400 هزار تن برداشت گندم داشته ایم که 300 هزار تن آن تاکنون خریداری شده همچنین از اواسط تیرماه جاری مجوز خرید گندمهای دو تا پنج درصد سن زده به سازمان غله و خدمات بازرگانی داده شد که نتیجه آن خرید هفت هزار تن گندم سن زده تاکنون بوده است.
 
خالقی گفت: در حال حاضر 18 مرکز خرید گندم در استان وجود دارد که در راستای نظارت بیشتر پنج نیروی مهندسی متخصص در این کار نظارت دارند که بطور نامحسوس ناظر بر این مراکز هستند. 
کد خبر 1146942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha