پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۲۹

الجمهوریة :

نتانیاهو در سایه تجاوز بدنبال سازش است

نتانیاهو در سایه تجاوز بدنبال سازش است

یک روزنامه عرب زبان امروز با اشاره به انتخاب عامل کشتار وحشیانه غزه به عنوان رئیس ستاد مشترک اسرائیل ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در تمایل به ایجاد سازش با فلسطینیان به سخره گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الجمهوریه مصر امروز در مقاله ای که با عنوان "روش های ابتکاری نتانیاهو!" به چاپ رساند به ادعای آمریکا و همپیمانش درخصوص روشهای جدید اسرائیل برای برقراری سازش اشاره کرد.

دراین مقاله آمده است: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم تندرو و نژادپرست صهیونیستی روزگذشته مدعی تمایل این رژیم در محقق شدن سازش با طرف فلسطینی شد و درادامه ادعای خود دعوت به ارائه روشهای ابتکاری برای محقق شدن سازش کرد.

الجمهوریة در ادامه خاطر نشان ساخت: درحالی نتانیاهو تلاش دارد تا همانگونه که آمریکا مدعی است تظاهر به تمایل به صلح و سازش کند که رئیس جدید ستاد مشترک ارتش اسرائیل را تعیین کرد.

" یواف گالانت" همان کسی است که فرماندهی حمله وحشیانه اسرائیل به نوارغزه را در اواخر سال 2008 برعهده داشت و همانطوری که کمیته تحقیق بین المللی عنوان کرد: نظامیان تحت فرماندهی وی در غزه دست به جنایت های وحشیانه ای علیه فلسطینیان زدند.

از سوی دیگر "گالانت" درآغاز پست جدید خود دستور حمله هواپیماهای اسرائیلی به نوارغزه را صادر کرد و این درحالی است که نوارغزه در محاصره ظالمانه قرار دارد.

دراین حمله وحشیانه شماری در نوارغزه شهید و همچنین تعدادی دیگر زخمی شدند.

الجمهوریة درپایان خاطر نشان می سازد: حال این سوال را از نتانیاهو که مدعی جانبداری سرسختانه از ایجاد سازش را دارد، می پرسیم و آن اینکه آیا این حملات تجاوزکارانه علیه فلسطینیان در چارچوب روش های ابتکاری است که برای محقق شدن سازش با فلسطینیان در نظر دارد؟

کد خبر 1147117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha