پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ شهریور ۱۳۸۹، ۱۰:۳۷

اختصاص نمازخانه در مرکز خرید شهری در فنلاند بررسی می‌شود

یک مرکز خرید در شهر "اسپو" فنلاند در تلاش است راهی برای مغازه‌داران مسلمان خود پیدا کند تا بتوانند فضایی برای اقامه نماز خود در اختیار داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، درحال حاضر یک کتابخانه در این مرکز خرید که ورودی آن با ورودی اصلی مرکز خرید متفاوت است بخشی را به اقامه نماز مسلمانان اختصاص داده است اما مسلمانان در این فضای کوچک می‌توانند به صورت فردی نماز خود را اقامه کنند.

براساس اظهارات مدیر این کتابخانه این فضا به صورت موقتی در طول ماه رمضان در اختیار مسلمانان قرار داده شده است و نمی‌توان آن را راه حل دائمی دانست. وی همچنین اشاره کرد که نیم بیشتری از مشتریان محلی که به این کتابخانه رفت و آمد دارند مسلمان هستند.

اختصاص این فضا در کتابخانه به صورت موقتی صورت گرفت چرا که یک باشگاه ورزشی در همین مرکز خرید چندی پیش اقامه نماز در رخکتن را برای مسلمانان ممنوع کرد.

از آنجا که تعداد مسلمانان در این شهر فنلاند قابل توجه است بسیاری از آنها به‌ویژه زنان مسلمان از امکانات این باشگاه ورزشی استفاده می‌کنند.

قرار است موضوع اختصاص نمازخانه‌ای در این مرکز خرید به‌زودی در جلسه صاحبان فروشگاهها این مرکز مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 1147201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha