به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر لبنان، وزارت توسعه اجتماعی بحرین از اخراج رئیس جمعیت حقوق بشر "عبدالله الدرزی" و انتخاب جانشین موقت برای وی تا انتخاب هیات مدیره این جمعیت خبرداد.
این وزارت خانه بحرینی مدعی است: جمعیت حقوق بشر بحرین رعایت اصل بی طرفی را نکرده و از برخی طوایف در بحرین جانبداری می کند و عملکرد آن با اعتراضهایی روبرو شده است.
قبلا سازمان عفو بین الملل ضمن هشدار درباره سرنوشت افراد دستگیرشده بحرینی از مقامات این کشور خواسته بود برخورد عادلانه ای با آنها داشته باشند.
در بیانیه سازمان عفو بین الملل آمده بود: بسیاری از افراد دستگیر شده هیچ ارتباطی با خارج ندارند و اطلاعات حاکی از شکنجه و نقض حقوق این افراد در دست است.
23 فعال شیعی اخیرا به اتهام براندازی حکومت بحرین دستگیر شدند. شیعیان عرب حدود 80 درصد جمعیت بحرین را تشکیل می دهند اما حکومت در این کشور در اختیار خانواده پادشاهی سنی مذهب آل خلیفه قرار دارد. این خاندان از اعراب شبه جزیره عربستان هستند که با حمایت انگلستان سلطه خود را بر بحرین گسترش داده اند.
فشار دولت بحرین بر شیعیان این کشور از ماه آگوست و پس از بازداشت "عبدالجلیل السینگاس" یکی از رهبران مخالفان دولت افزایش یافت.هم اکنون بیش از 250 نفر از شیعیان بحرین در زندان به سر می برند.
نظر شما