به گزارش خبرنگار مهر، سهشنبه 16 شهریورماه ضیافت افطار معاونت سینمایی در باغ زیبا با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی و جواد شمقدری معاون امور سینمایی برگزار شد.
در این مراسم علیرضا سجادپور رئیس اداره نظارت و ارزشیابی، ناصر چشمآذر، امیر اسفندیاری، اصغر محبی، رسول صدر عاملی، منوچهر اکبرلو، بیژن امکانیان، مسعود ده نمکی، علیرضا زریندست، فرجالله سلحشور، محرم زینالزاده، هادی قمیشی، منیژه حکمت، علی سرتیپی، علی معلم، حامد کلاهداری، محمدرضا شرفالدین، محمدعلی زم حضور داشتند.
احمد نجفی، حبیبالله کاسهساز، مسعود اطیابی، حبیب اسماعیلی، محسن امیر یوسفی، محسن علی اکبری، جمال ساداتیان، احمد میرعلایی، عزیزالله حمیدنژاد، علیرضا داودنژاد، احمد نجفی، عباس رافعی، علی روئینتن، سعید سهیلیزاده، علی ژکان، علی غفاری، شفیع آقا محمدیان، مهدی صباغزاده، حسین ترابی، امیرحسین شریفی، مسعود بهنام، مهدی مسعودشاهی، سیامک شایقی و... از دیگر هنرمندانی بودند که در مراسم شب گذشته شرکت کردند.
بعد از اقامه نماز جماعت و صرف افطاری جواد شمقدری معاون امور سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکر از حضور هنرمندان در این مراسم گفت: سینمای ایران از جایگاهی ویژه برخوردار است و ظرفیت آن چند برابر ظرفیت کنونی است. مدیریت جدید که نزدیک به یک سال است مسئولیت را بر عهده گرفته است، تلاش کرده در گام اول ظرفیتها و زیرساختهای سینمای ایران را آسیب شناسی کرده و در اصلاح آن بکوشد.
و ی ادامه داد: حلقه مفقودهای وجود دارد که اجازه بلند پروازی را از سینمای ایران گرفته است. سینمای ایران نیاز به بهسازی و نوسازی در شکل ساختاری مدیریتی و ...دارد که معاونت سینمایی تلاش میکند این اصلاحات را به بهترین شکل انجام دهد. البته هر تغییر و تحول با چالشهایی روبرو است اما ما تلاش کردهایم از ظرفیتها و تجربههای 30 ساله استفاده کرده و راهکارهای مناسبی بیابیم.
شمقدری افزود: به دو مورد از حلقههای مفقودهای که در سینمای ایران وجود دارد اشاره میکنم. اولین مورد مسئله فیلمنامه، تحقیق و پژوهش است که هیچ حوزهای برای حمایت از آن در سینما وجود ندارد. البته بنیاد فارابی بخشی اختصاص به این موضوع داشته اما به شکل گسترده هیچ حوزه حمایتی وجود ندارد. مورد دوم عرضه فیلم ایرانی چه در داخل و چه در عرصه بینالمللی است.
وی خاطر نشان کرد: معاونت سینمایی در گام اول تلاش کرده است که این مشکلات را نیازسنجی و آسیبشناسی کند. ما مسائل مورد نظر را در یک مجموعه جمع آوری کرده و به هیئت دولت ارائه کردیم و آقای حسینی از ما حمایت کردهاند. برنامههای سال آینده در حال بررسی است. یکی از این برنامهها این است که باید بسیاری از رویکردهای سینمایی را به بخش خصوصی واگذار کرد.
وی ادامه داد: با واگذاری بعضی از بخشها به بخش خصوصی بسیاری از مشکلات سینمای ایران حل می شود که البته نیاز به بسترسازی مناسب دارد. بحث دیگر مسئله هدفمند شدن یارانهها است که به نظر میرسد شش ماه دوم امسال بسیار حساس باشد. همه سینماگران و دستاندرکاران باید برای بقای سینمای ایران تلاش کنند تا جلوی ضرر و زیان اقتصادی گرفته شود.
وی در پایان گفت: باید تلاش کرد تا این فرایند به رشد سینمای ایران ضربه نزند. امیدوارم با کمک دولت بتوانیم سینمای ایران را بیش از پیش سرپا نگه داریم و گران شدن بعضی از تجهیزات نتواند آسیبی به سینمای ایران برساند.
نظر شما