پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ شهریور ۱۳۸۹، ۹:۱۲

اختصاصی مهر /

"آونگ فوکو" دومین رمان امبرتو اکو مجوز نشر گرفت

"آونگ فوکو" دومین رمان امبرتو اکو مجوز نشر گرفت

دومین رمان امبرتو اکو نشانه‌شناس و ‌نویسنده مشهور ایتالیایی با عنوان "آونگ فوکو" و با ترجمه رضا علیزاده مجوز نشر را دریافت کرد.

رضا علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام این خبر گفت: این کتاب دومین رمان امبرتو اکو است و با اینکه فضای متقاوتی نسبت به رمان "نام گل سرخ" دارد همان بازیهای ادبی این نویسنده را دارد.

وی افزود: خط داستانی رمان در زمان حاضر اتفاق می‌افتد. داستان این کتاب مربوط به سه ویراستار بسیار زبده است که پس از مدتی فعالیت در این حرفه دچار رخوت می‌شوند و تصمیم می‌گیرند برای رهایی از این وضعیت طرحی مشترک اجرا کنند و ... .

به گفته این مترجم اکو در کتاب "آونگ فوکو" این خط داستانی را تا آخر پی می‌گیرد و از خلال آن به بحثهایی درباره تاریخ و ادبیات و متن و تفسیر متن می‌پردازد.

علیزاده گفت: متن انگلیسی این کتاب 600 صفحه بود اما در ترجمه فارسی به 1200 صفحه رسید و به ناچار در دو جلد چاپ خواهد شد.

وی افزود: کتاب "آونگ فوکو" مجوز نشرش را دریافت کرده و تا دو، سه ماه دیگر توسط انتشارات روزنه به چاپ می‌رسد.

 آونگ فوکو اصطلاحاً نام نوعی آونگ نمایشی است که به منظور نشان دادن چرخش کره زمین به کار می‌رود. این آونگ که اولین بار توسط لئون فوکو در 1851 آزمایش شد، به خاطر نشان‌ دادن حرکت وضعی زمین مورد توجه قرار گرفت.
 

کد خبر 1148069

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha