پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۱۵

حسینی خبر داد:

اختصاص 125 میلیارد تومان برای فعالیتهای فرهنگی و هنری استان تهران

اختصاص 125 میلیارد تومان برای فعالیتهای فرهنگی و هنری استان تهران

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازدید از نمایشگاه اسماالحسنی از اختصاص سالانه 125 میلیارد تومان به فعالیتهای فرهنگ و هنری استان تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد حسینی بعداز ظهر روز چهارشنبه پس از بازدید از نمایشگاه "عکس سفره‌های اسلامی و ایرانی" و "اسماالحسنی" که در خانه هنرمندان برپا است در جمع خبرنگاران گفت: چندین سال است که این نمایشگاهها برپا می‌شود و هر سال بهتر از سال قبل است.

وی برگزاری این نمایشگاهها را نتیجه وجود ذوق و ابتکار هنرمندان ایرانی دانست و افزود: چنین برنامه‌هایی نشاندهنده این است که ما از نظر مضمون و محتوی کم نداریم. هنرمندان هم با خلاقیت، ذوق و ابتکاراتی که دارند هر ساله آثار بهتری را خلق می‌کنند و در معرض دید همگان قرار می‌دهند.

حسینی نمایشگاه با موضوعهای مذهبی را الگویی برای دیگر کشورها شمرد و عنوان کرد: این نمایشگاه در استانها و مراکز دیگر هم نشان داده می‌شوند و الگوی خوبی هستند که کشورهای اسلامی به این سمت و سو حرکت کنند چون شاید کمتر نمونه‌ای از این نمایشگاهها در دنیا وجود داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در حال حاضر که دو سال از بین‌المللی شدن نمایشگاه اسماالحسنی می‌گذرد انتظار داریم با یک اطلاع رسانی مناسب هر سال تعداد بیشتری از کشورهای گوناگون شرکت کنند.

وی همچنین در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در مورد میزان حمایت از جشنواره‌های مذهبی اظهار کرد: بحث نمایشگاههای قرآنی را طراحی کرده‌ایم که بخشی از آن به هنرهای تجسمی اختصاص دارد یعنی ما علاوه بر برگزاری این نمایشگاه‌ها حمایتمان را نیز انجام می‌دهیم و تردیدی در حمایت از این برنامه‌ها نداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد بودجه امسال در بخش هنر عنوان کرد: بخشی از بودجه مستقیما به وزارت ارشاد برمی‌گردد که نمی‌تواند خیلی تغییر کند ولی آنچه به افزایش بودجه برمی‌گردد اعتباراتی است که در استانهای مختلف اختصاص پیدا می‌کند. امروز که جلسه هیئت دولت در مورد استان تهران برگزار شد قرار شد سالانه 125 میلیارد تومان برای فعالیتهای فرهنگی و هنری تعلق بگیرد.

وی در توضیح این میزان بودجه گفت: البته 40 درصد بودجه تعیین شده می‌تواند در طرحها و کمبودهای عمرانی که در حوزه فرهنگ وجود دارد اختصاص یابد و تنها به فعالیتهای ما تعلق ندارد بلکه تمام امور فرهنگی نهادهای گوناگون مثل دانشگاهها، سازمان ملی جوانان و اموزش پرورش را دربر می‌گیرد.

حسنی ادامه داد: این اعتبار قابل توجهی است که دست مسئولان استانها را برای انجام اقدامات موثر باز می‌گذارد. فکر می‌کنم در نیمه دوم سال که اعتبارات به استانها رسیده است فرصت خوبی وجود دارد که شاهد جهشی در فعالیتهای فرهنگی و هنری باشیم. 

کد خبر 1148383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha