به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حجت الاسلام محسن کازرونی پیش از ظهر جمعه در خطبه های نماز عید سعید فطر افزود: لازم است غربیها به ویژه دولت آمریکا جلوی عمل قرآن سوزی را بگیرند و ماجرا به همین جا ختم شود.
وی ادامه داد: اگر این حادثه روی دهد همانگونه که خود غربی ها نیز پیش بینی کرده اند حوادث بسیار وحشتاکی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
این مسئول اظهار داشت: غربی ها به درستی پیش بینی کرده اند که با این کار جان نظامیان و اتباع آمریکا و غرب به ویژه در عراق و افغانستان به خطر می افتد.
بهتر بود آنها این عمل را به خاطر توهین آمیز بودنش محکوم می کردند
کازرونی عنوان کرد: البته بهتر بود آنها این عمل را به خاطر توهین آمیز بودنش محکوم می کردند نه به دلیل خطراتی که برای نظامیان شان دارد.
وی گفت: مسلمانان انتظار دارند که سران آمریکا و غرب این عمل را به خاطر توهین آمیز بودن آن نسبت به کتاب آسمانی قرآن محکوم کنند و ضمن دستگیری و محاکمه آن کشیش افراطی که قرآن سوزی را خواستار شده بود، کلیسای او را نیز تعطیل کنند.
کازرونی خاطرنشان کرد: در صورت عملی شدن توهین به کتاب مقدس مسلمانان، آتشفشان عظیمی در جهان اسلام به راه خواهد افتاد و عاملان و مشوقان توهین به مقدسات مسلمانان در آتش آن خواهند سوخت.
امام جمعه کرج به فضیلت و دستاوردهای یک ماه عبادت و روزه داری برای مسلمانان اشاره و اضافه کرد: بزرگترین خاصیت ماه مبارک رمضان این است که درآن تمرین عبادت، بندگی، زهد و پاکدامنی انجام می شود ضمن اینکه در این ماه یاد گرفتیم که به یاد خدا اهل جود و سخا، اطعام فقرا و دوری از غفلت باشیم.
نظر شما