به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری نهرین، علی الادیب گفت : هیچ گروهی در عراق دوست ندارد خارج از قوه مجریه قرار داشته باشد.
وی افزود : موضع العراقیه صرفا تهدید تبلیغاتی است و تمام گروههای سیاسی در عراق علاقه مند به مشارکت در قوه مجریه هستند.
الادیب گفت : در حال حاضر کشمکش و درگیری اصلی درباره پست نخست وزیری است و معنایش این است قوه مجریه همچنان مورد توجه جدی سیاستمداران عراق قرار دارد.
وی افزود : سیاستمداران اهمیتی کمتری برای قوه مقننه قائل هستند و معتقد نیستم که فهرست العراقیه از روند سیاسی خارج می شود.
خاطر نشان می شودفهرست العراقیه به رهبری "ایاد علاوی" اخیرا تهدید کرده بود چنانکه حق این فهرست به زعم وی نادیده گرفته شود از روند سیاسی کناره گیری و آن را تحریم می کند.
مسئله تشکیل دولت در عراق با وجود گذشت 6 ماه از اعلام نتایج انتخابات پارلمانی همچنان به علت نیافتن جریانهای سیاسی به توافق درباره روسای سه گانه (نخست وزیر، رئیس جمهور و رئیس پارلمان) به تعویق افتاده است.

یک عضو مطرح ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی تهدیدهای فهرست العراقیه به ریاست ایاد علاوی به خروج از روند سیاسی عراق را تبلیغاتی محض خواند.
کد خبر 1149016
نظر شما