پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۴۱

در نشست خبری مطرح شد:

آزادی متهم زن آمریکایی با وثیقه/ انتقاد ازمداخله قضایی مسئولان اجرایی

آزادی متهم زن آمریکایی با وثیقه/ انتقاد ازمداخله قضایی مسئولان اجرایی

دادستان تهران از تمدید بازداشت موقت دو متهم آمریکایی دستگیر شده خبر داد و افزود: متهم دیگر که خانم بود به دلیل بیماری شامل رافت اسلامی شده و با قرار وثیقه 500 میلیون تومانی آزاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس جعفری دولت‌آبادی در نشست خبری امروز یکشنبه اظهار داشت: پرونده سه متهم آمریکایی  که آذرماه سال 88 در مرز کردستان عراق به دلیل ورود غیرقانونی به ایران بازداشت شده بودند از دادگاه کردستان به دادستانی تهران منتقل شد و پس از مدتی آنها به جرم جاسوسی تحت محاکمه قرار گرفتند.

وی افزود: در حالی که پرونده متهمان آمریکایی در دادسرای تهران و دادگاه انقلاب اسلامی در حال پیگیری بود متاسفانه برخی از مسئولان دولتی هفته گذشته اعلام کردند که یکی از متهمان آزاد می‌شود.

جعفری گفت: براساس رای قاضی دادگاه دو متهم آمریکایی که جاسوس بودن آنها ثابت شده است به حکم قاضی بازداشت آنها تمدید و متهم دیگر "سارا شورد" به دلیل بیماری با وثیقه 500 میلیون تومان شامل رافت اسلامی شده و آزاد می‌شود.

مسئولان اجرایی درباره پرونده های قضایی اظهار نظر نکنند

دادستان تهران با بیان اینکه مسئولان باید بدانند که هر پرونده‌ای باید مسیر قضائی خود را طی کند، اظهار داشت: رسانه‌ها باید توجه کنند که اطلاع رسانی در پرونده‌های قضائی نباید از طریق مسئولان اجرایی کشور انجام شود بلکه باید مسئولان قضائی اطلاع رسانی کنند.

وی در پاسخ به خبرنگار مهر در مورد اینکه آیا دلایل جاسوس بودن متهمان آمریکایی برای دادگاه اثبات شده است، گفت: اینکه آنها از طریق مرز کردستان غیرقانونی وارد شده‌اند اثبات شده است در ضمن وسایل و تجهیزاتی که همراه آنها بود تنها برای جاسوسی استفاده می‌شود و دادگاه در حال پیگیری است.

متهم زن آمریکایی باید در زمان دادگاه به ایران بازگردد

جعفری افزود: داشتن وکیل برای متهمان آمریکایی قانونی است و متهم زن آمریکایی نیز با پرداخت وثیقه 500 میلیون تومانی می تواند از ایران خارج شود ولی در زمان برگزاری دادگاه باید در ایران حضور داشته باشد.

برخی مسئولان بر رسانه‌ها فشار آوردند که اخبار دادستانی را منتشر نکنند

دادستان تهران با بیان اینکه پس از اعلام تکذیب خبر آزادی متهمان آمریکایی برخی از رسانه‌ها آن را منتشر نکردند گفت: براساس اخبار رسیده متوجه شدیم که برخی از افراد و مسئولان بر برخی از رسانه‌ها فشار آوردند که اخبار دادستانی را منتشر نکنید در حالی که این اقدام جرم است و در تنها در مواردی که دستور از سوی  شورای امنیت ملی و یا دستور کتبی مقام قضائی ابلاغ شود مطبوعات حق دارند خبر را منتشر نکنند.

دلایل سکوت رسانه ای دادستان تهران

وی در پاسخ به اینکه چرا دادستان تهران با رسانه‌ها قهر کرده است، گفت: دادستان تهران قهر نکرده است بلکه به دلیل تحریف برخی از اخبار سکوت کرده تا رسانه‌ها بدانند که باید هر خبر قضائی را با مسئولان قضائی منطبق کنند و سپس آن را اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: کار با رسانه ظریف است و من هم در گذشته زیاد مصاحبه کرده ام و برای همین زیاد مصاحبه کردن ها هم به من خرده می‌گرفتند ولی برای دستگاه قضائی ثابت شده است که اطلاع رسانی به موقع مانع از چالش‌های بعدی در جامعه و دستگاه قضائی می‌شود.

آخرین وضعیت پرونده کهریزک

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه وضعیت پرونده سه مقام قضائی که در پرونده کهریزک مشارکت داشتند چه شد؟ گفت: این پرونده هم اکنون به دادسرای تهران وارد شده و روی میز بازپرس است.

کد خبر 1149532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha