به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، ارسلان ازهاری ظهر یکشنبه در مراسم آغاز به کار هجدهمین اجلاس سالانه برنامه ریزی تحقیقاتی دیم کشور، اظهار داشت: در حال حاضر سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال در استان کردستان 29.8 درصد است که این میزان متناسب با توانمندی و پتانسیلهای این منطقه نیست و باید افزایش یابد.
وی ادامه داد: سهم بخش کشاورزی در میزان اشتغال ایجاد شده در استان کردستان در سال 84 حدود 18 درصد بود که با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و افزایش حمایت های دولتی از این بخش، این میزان در سال 89 به بالای 29 درصد رسیده و باید تلاش کرد که سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال در استان کردستان را با توجه به پتانسیلها و توانمندی های موجود افزایش داد.
معاون برنامه ریزی استاندار کردستان به سهم دیگر بخش ها در ایجاد اشتغال در این استان اشاره نمود و عنوان کرد: در حال حاضر علاوه بر سهم 29.8 درصدی بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال در استان، صنعت با 25 درصد و خدمات با 44 درصد بیشترین سهم را در ایجاد اشتغال در کردستان بر عهده دارند.
ازهاری با اشاره به پتانسیلهای استان کردستان در حوزه تولید محصولات کشاورزی بیان داشت: وجود منابع آبی فراوان، بارش مناسب سالانه با میانگین 500 میلیمتر و همچنین وجود دشت های حاصلخیز از جمله مهمترین ویژگی های استان کردستان در راستای توسعه هر چه بیشتر بخش کشاورزی به شمار می روند.
وی گفت: در حال حاضر استان کردستان دارای 12 دشت مساعد با وسعت 290 هزار هکتار در شهرهای قروه، دهگلان، بیجار و کامیاران است که می توان از آنها در راستای افزایش تولید محصولات کشاورزی و در نتیجه توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر استان کردستان بهره برداری لازم را به عمل آورد.
هجدهمین اجلاس سالانه برنامه ریزی تحقیقاتی دیم کشور ظهر امروز و با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی، معاون برنامه ریزی استاندار کردستان، جمعی از مدیران ادارات و سازمانهای دولتی و صاحب نظران و کارشناسان حوزه تحقیقات کشاورزی سراسر کشور گشایش یافت.
نظر شما