به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، بهروز مرامی افزود: در حال حاضر هشت آموزشگاه آزاد سینمایی در سطح استان فعال است که شش آموزشگاه در شیراز و دو آموزشگاه در مرودشت و جهرم قرار دارد.
وی اضافه کرد: در سال 87 نخستین آموزشگاه سینمایی منطقه جنوب کشور در شیراز تاسیس شد و تاکنون فعالیتهای مختلفی در آن شکل گرفته است.
رئیس اداره سمعی و بصری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس بیان کرد: رشته های کارگردانی، فیلمبرداری، عکاسی، فیلمنامه نویسی، بازیگری و تدوین رشته هایی است که در این آموزشگاه ها به هنرجویان آموزش داده می شود.
مرامی اظهار امیدواری کرد با توجه به اقدامات صورت گرفته این آموزشگاه ها در سایر نقاط استان نیز تشکیل شود.
امضای تفاهم نامه بین استانداری و دبیرخانه کانون های مساجد فارس
در پی سفر مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تفاهمنامه ای به ارزش 1.5 میلیارد تومان بین استانداری و دبیرخانه کانون های مساجد فارس امضا شد.
براساس این تفاهم نامه مبلغ یک میلیارد تومان دیگر نیز به اجرای برنامه های فرهنگی و هنری توسط کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان فارس اختصاص یافت.
همچنین به موجب این تفاهم نامه مبلغ 500 میلیون تومان به تجهیز کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان فارس تعلق گرفت که این مبلغ تا پایان سال 89 در اختیار دبیرخانه کانونهای مساجد فارس قرار می گیرد که در خصوص کانونهای تحت پوشش این دبیرخانه هزینه خواهد شد.
معرفی برترینهای جشنواره شعر و داستان آفتاب فردا در شیراز
سومین جشنواره سراسری شعر و داستان آفتاب با موضوع زن و انتظار که از فروردین ماه امسال کار خود را آغاز کرد پس از گزینش و داوری در دو مرحله، فردا با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان می دهد.
در سومین جشنواره ی ادبی آفتاب امسال بیش از 800 اثر در چهار بخش داستان کوتاه، داستان بسیار بسیارکوتاه، قطعه ادبی و شعر نو و کلاسیک به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که فردا در مراسمی از نفرات برتر هر رشته در مجموعه فرهنگی هنری حافظ تجلیل می شود.
نظر شما