پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۲ شهریور ۱۳۸۹، ۱۹:۲۵

طی 5 سال گذشته؛

500 هزار تلفن همراه در قم واگذار شد

500  هزار تلفن همراه در قم واگذار شد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم با بیان اینکه تعداد تلفنهای همراه استان قم در 5 سال گذشته سه برابر شده است افزود: در این مدت نزدیک به 500 هزار شماره تلفن همراه به متقاضیان واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمدرضا زهره‌وند بعد از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به گسترش خدمات ارتباطی در دولت نهم گفت: تا سال 84 تنها 250 هزار شماره تلفن همراه در قم نصب بود در حالیکه این میزان هم اکنون به 750 هزار شماره رسیده است.

زهره وند افزود: بر این اساس ضریب نفوذ تلفن همراه نیز در استان قم افزایش چمشگیری یافته و هم اکنون به 62 درصد رسیده است که از این جهت، قم در رتبه چهارم کشوری قرار دارد.

وی افزایش کیفیت ارتباط در تلفن‌های همراه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد به همین منظور 308 آنتن BTS در شهر قم، جمکران و بخشها و روستاها نصب است که این میزان در ابتدای کار دولت نهم 88 آنتن بوده است. بطوریکه هم اکنون قم طی سه سال متوالی رتبه نخست را در زمینه کیفیت ارتباطات تلفن همراه کسب نموده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان قم در ادامه به برنامه واگذاری 115 هزار خط تلفن همراه در قم در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال تا کنون نزدیک به 50 هزار شماره به متقاضیان واگذار شده است.

کد خبر 1150667

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha