پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۱۰

یدیعوت آحارونوت :

اسرائیل با مذاکرات سازش درپی وقت کشی است

اسرائیل با مذاکرات سازش درپی وقت کشی است

یک روزنامه چاپ سرزمین های اشغالی با اشاره به بی نتیجه بودن دور دوم مذاکرات سازش، این مذاکرات را وقت کشی اسرائیل برای رسیدن به اهداف خود دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، یدیعوت آحارونوت در گزارشی با اشاره به برگزاری دور دوم مذاکرات سازش میان مقامات فلسطینی و رژیم صهیونیستی نوشت: دور دوم مذاکرات مستقیم سازش امروز سه شنبه در حالی در شرم الشیخ برگزار می شود که چپگرایان در اسرائیل بر این باورند که "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی از عقد توافقنامه ای در زمینه صلح امتناع می ورزد و این اقدام درست است.

این درحالیست که در مقابل راستگرایان رژیم صهیونیستی باور دارند که فلسطینیان از عقد توافقنامه در زمینه صلح امتناع می ورزند و این اقدام را نیز درست می دانند.

به نوشته یدیعوت آحارونوت، اسرائیلی ها باید دو حقیقت اساسی را بپذیرند، یکی اینکه دور دوم مذاکرات مستقیم سازش چیزی بیش از خریدن زمان برای سرپوش گذاشتن بر اقدامات تل آویو نیست و دیگر اینکه فرصت کنونی به نفع فلسطینیان و نه به نفع اسرائیلی ها است و این مسئله در تناقض با ایده راستگرایان است.   

در همین حال سامی ابوزهری سخنگوی رسمی جنبش حماس تصریح کرده است: یورش به مسجدالاقصی و توسعه شهرک ها در جریان برگزاری مذاکرات سازش جای هیچ شکی را باقی نمی گذارد که این مذاکرات شکست خواهد خورد و تنها سرپوشی برای ادامه جنایات اشغالگران خواهد بود.

کد خبر 1151027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha