پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۰۵

مرکز آموزش علمی کاربردی همیار در گلستان راه اندازی شد

مرکز آموزش علمی کاربردی همیار در گلستان راه اندازی شد

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون امور عمرانی استانداری گلستان از راه اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری های استان خبر داد.

عبدالرضا دادبود در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان، هدف از راه اندازی این مرکز را ارتقا دانسته ها و افزایش سطح علمی کارکنان شهرداری ها و  دهیاری ها و دیگر سازمان های زیرمجموعه وزارت کشور دانست.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش روزافزون علوم، استفاده از فناوری های نوین در کار و ... ، حضور نیروهای با سطح تحصیلات پائین در مجموعه های اداری، سبب ایجاد خلل در خدمات رسانی به مردم شده و از این رو، بهره گیری پرسنل از آموزش های ضمن خدمت و نیز کسب مدارج دانشگاهی مرتبط ، باید از برنامه های محوری مدیران باشد.

معاون امور عمرانی استانداری گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی همیار گلستان وابسته به سازمان همیاری شهرداری های استان در سال اول فعالیت خود در دو رشته پودمانی فناوری اطلاعات و ارتباطات گرایش خدمات رایانه ای و نیز آتش نشانی و خدمات ایمنی با گرایش نجات دانشجو می پذیرد.

 دادبود اظهار داشت: افزایش رشته های تحصیلی و جذب دانشجو در مقطع لیسانس میبایست از برنامه های آتی این مرکز باشد.

علاقمندان به تحصیل در این مرکز می توانند با مراجعه به ادارات پست، دفترچه ثبت نام را تهیه یا به سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی www.uast.ac.lv   مراجعه نمایند.

ابری با شماره های 2240610 و 2229781 و 22228700 ( کد 0171 گرگان ) پاسخگوی سئوالات علاقمندان است.

مهلت ثبت نام در مرکز آموزش علمی کاربردی همیار گلستان تا 27 شهریور ماه است.
کد خبر 1151888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha