به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي و بين الملل شهرداري مشهد ، سردار صادق افشار درحاشيه برگزاري يازدهمين جشنواره تئاتردفاع مقدس در مشهد افزود: بخش فرهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح ، غني كردن محتواي ، نمايشنامه ها با آنچه كه در دوران دفاع مقدس به وقوع پيوسته را دنبال مي كند.
وي ازهنرمندان خواست با مطالعه و حضور در مناطق عملياتي ، آشنا شدن با شهدا ارزشهاي دفاع مقدس را آنگونه هست به تصوير بكشند و باعث ارتقاء محتواي نمايشي خود شوند.
وي گفت: تئاتر دفاع مقدس سير صعودي مطلوبي را طي كرده و حجم آثار نمايشي در موضوعات مربوط به دفاع مقدس در حال افزايش است.
وي افزود: معتقديم دوره بلوغ تئاتر دفاع مقدس در حال طي شدن است اما نيازمند تجديد نظر در بخش محتوايي مي باشد.
معاون فرهنگي و تبليغاتي ستاد كل نيروهاي مسلح كشور گفت: با اين حال معتقديم تئاتردفاع مقدس مشكل عرضه دارد.
وي افزود: براي عرضه تئاتردفاع مقدس و نهادينه شدن آن درگام نخست از خانواده بزرگ نيروهاي مسلح آغاز شده است.
وي ادامه داد: سالن هاي ويژه اي براي عرصه نمايش هاي دفاع مقدس در سطح كشور در نظر گرفته شده است.
اين مقام مسوول گفت: به تئاتر دفاع مقدس نبايد به عنوان شغل نگريسته شود تا فرمايشي تلقي نشود و بتواند مخاطبان خود را پيدا كند.
افشار ادامه داد: در زمان حاضر بخش فرهنگي ستاد كل نيروهاي مسلح با مشكلات مالي و نبود رديف بودجه مشخص روبه رو مي باشد .
وي گفت: اين در حالي است كه فيلمسازان و خلق كنندگان آثار فرهنگي براي توليد آثارشان هزينه سنگيني متحمل مي شوند.
معاون فرهنگي و تبليغاتي ستاد كل نيروهاي مسلح كشور نبود كادر تخصصي در خلق آثار فرهنگي دفاع مقدس را از مشكلات بخش فرهنگي اين ستاد دانست.
نظر شما