پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۵۳

"نقص فنی" عامل تاخیر پروازهای فرودگاه تبریز اعلام شد

"نقص فنی" عامل تاخیر پروازهای فرودگاه تبریز اعلام شد

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرودگاه های آذربایجان شرقی،‌ نقص فنی هواپیماها را عامل تاخیر پروازهای فرودگاه بین المللی تبریز اعلام کرد.

علی رستمی دقایقی قبل در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: پرواز شماره 7412 کیش ایر در مسیر تبریز – مشهد که قرار بود ساعت 12 و 45 دقیقه ظهر امروز پرواز کند به دلیل نقص فنی، موفق به ترک فرودگاه بین المللی تبریز نشده است که تلاش ها برای اختصاص یک پرواز جایگزین ادامه دارد.

وی افزود: مسئولان کیش ایر درصدد ابطال این پرواز هستند ولی اداره کل فرودگاه های آذربایجان شرقی پیگیر جایگزینی یک پرواز برای مسیر تبریز- مشهد از سوی این شرکت است.

مدیر کل فرودگاه های آذربایجان شرقی افزود: این تلاش ها تا کنون به نتیجه نرسیده و مسافران به حالت سرگردان در سالن ترمینال فرودگاه بین المللی تبریز پراکنده اند.

رستمی درباره تاخیر پرواز تهران – تبریز – اصفهان نیز گفت:هواپیمای توپولف این پرواز که متعلق به ایران ایر بود نیز به دلیل نقص فنی ساعت ها تاخیر داشت که خوشبختانه با جایگزین کردن یک هواپیمای دیگر، این پرواز دقایقی قبل فرودگاه بین المللی تبریز را ترک کرد.

پرواز شماره 449هواپیمایی ایران ایر قرار بود ساعت هشت و 30 دقیقه از تبریز به اصفهان پرواز کند  ضمن اینکه پرواز شماره 7412 هواپیمایی کیش ایر قرار بود ساعت12 و 45 دقیقه ظهر امروز فرودگاه بین المللی تبریز را به مقصد مشهد ترک کند.

کد خبر 1152192

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha