به گزارش خبرنگار مهر، عبد الرحیم ارزبین ظهر پنجشنبه در همایش تبیین مالیات بر ارزش افزوده استان در ساری افزود: میزان وصول مالیات بر ارزش افزوده در سال 85 ، مبلغ 86 میلیارد تومان بود که این رقم در سال 88 به 222 میلیارد تومان افزایش یافت.
ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور مالیاتی مازندران از وصول 26 میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در پنج ماه نخست سال جاری خبر داد.
وی تصریح کرد: میزان مازاد درآمد که از مالیاتهای درآمدی حاصل شده بیش از 17 میلیارد تومان است.
ارزبین افزود: در طول برنامه چهارم حدود 30 درصد از کل درآمدهای سال 88 در یک سال وصول شد و در پنج ماه نخست سال جاری نیز 216 هزار اظهار نامه دریافت کردیم که افزایش 27 درصدی نسبه به مدت مشابه را به همراه داشت.
وی با بیان اینکه مبلغ مالیاتهای ابرازی در سال 88 مبلغ 46 میلیارد تومان بود یادآور شد: بیش از سه هزار مودیان ثبت نام شده در استان وجود دارد.
ارزبین با اشاره به اینکه آمار وصولی مالیات بر ارزش افزوده از ابتدای اجرای این قانون مجموعه 101 میلیارد تومان بوده است، خاطرنشان کرد: این رقم در سال 88 مبلغ 55 میلیارد تومان بوده است.
کد خبر 1152486
نظر شما