پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۳۰

دو واحد آموزشی در منطقه محروم مازندران بهره برداری شد

دو واحد آموزشی در منطقه محروم مازندران بهره برداری شد

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیزمدارس مازندران از افتتاح دو واحد آموزشی در دو منطقه محروم بخش چهاردانگه و کیاسر از توابع شهرستان ساری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، علی نبیان صبح جمعه در مراسم افتتاح این واحدهای آموزشی گفت: دبستان شش کلاسه خانگاه کیاسر با زیربنای 570 متر مربع در زمینی به مساحت دو هزار متر مربع و با 272 میلیون تومان اعتبار افتتاح شد.

وی افزود: دبیرستان شش کلاسه گرماب بخش جهاردانگه ساری با هزار و 240 متر مربع زیربنا با 550 میلیون تومان اعتبار ساخته شده است.
 
مدیرکل نوسازی ، توسعه و تجهیزمدارس مازندران با بیان اینکه اعتبارهای ساخت این دو واحد آموزشی از محل اعتبارهای طرح تخریب و بازسازی تامین شده است ابراز امیدواری کرد: بزودی واحدهای جدید در حال ساخت آموزشی در منطقه چهاردانگه افتتاح خواهد شد.
 
نبیان با بیان اینکه مقاوم سازی مدارس در کشور موضوع جدید و بسیار مهم است ادامه داد: طرح مقاوم سازی مدارس مازندران امسال  در قالب 52 پروژه در حال اجراست.
 
وی خاطرنشان کرد: با اجرای مناسب طرح مقاوم سازی مدارس در مازندران، هم اکنون استان در اجرای این طرح در کشوردر جایگاه دوم قرار دارد.
 
در مراسم افتتاح این دو واحد آموزشی یوسف نژاد وشجاعی نمایندگان مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و فیاضی مدیرکل آموزش وپرورش مازندران نیز حضور داشتند.
کد خبر 1152704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha