پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۴:۲۶

32 هزار تن پروتئین حیوانی در گیلان خریداری شد

32 هزار تن پروتئین حیوانی در گیلان خریداری شد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از خرید 32 هزار و 505 تنی انواع پروتئین حیوانی طی سال جاری از دامداران استان خبر داد.

اردشیر روحی ماسوله در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه این مقدار پروتئین گیاهی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز و شیر است، افزود: ارزش اقتصادی محصولات مورد نظر 179 میلیارد و 380 میلیون ریال است که به صورت توافقی از سوی تشکلهای کشاورزی و تعاونی روستایی استان خریداری شده و بیشترین مقدار این خرید را شیر با 29 هزار و 795 تن به خود اختصاص داده است.

وی همچنین ادامه داد: در این مدت 14 هزار و 432 تن انواع محصولات از جمله برنج کیفی و پرمحصول، چای، زیتون، پرتقال و سیب درختی، حبوبات، گردو، کنجاله تلخ پنبه، جو و سبوس گندم خریداری شده است.

رئیس جهاد کشاورزی گیلان یادآور شد: ارزش اقتصادی این محصولات 100 میلیارد و 735 میلیون ریال است که بیشترین میزان این خرید را گندم با پنج هزار و 690 تن، برنج با سه هزار و 548 تن و پرتقال با سه هزار و 25 تن به خود اختصاص داده اند.

کد خبر 1153062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha