پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ شهریور ۱۳۸۹، ۸:۵۷

احمدی نژادوطالبانی تاکیدکردند:

گسترش روابط ایران و عراق به نفع صلح و امنیت منطقه‌ای است

گسترش روابط ایران و عراق به نفع صلح و امنیت منطقه‌ای است

روسای جمهور ایران و عراق با اشاره به اشتراکات دوکشور در موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی بر ضرورت همکاری‌ها و هماهنگی‌های بین‌‌المللی تاکید کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به‌سر می‌برد، عصر یکشنبه به وقت محلی در دیدار جلال طالبانی با اشاره به روابط تاریخی و اشتراکات فرهنگی دو ملت ایران و عراق، اظهار داشت: دو کشور از ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقاء مناسبات دوجانبه و منطقه‌ای برخوردارند.

وی در این دیدار همچنین با تأکید بر ضرورت وجود امنیت و ثبات در عراق، اظهار امیدواری کرد در آینده‌ای نزدیک دولت قانونی عراق تشکیل شود.

رئیس جمهور افزایش سطح همکاری‌های منطقه‌ای دو کشور را مورد تأکید قرار داد و گفت: گسترش روزافزون روابط نزدیک تهران – بغداد به نفع دو ملت و صلح و امنیت منطقه‌ای است.

جلال طالبانی رئیس‌جمهور عراق نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران در تثبیت امنیت و ثبات در عراق، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت عراق و به‌دنبال تثبیت امنیت و یکپارچگی این کشور بوده است.

وی همچنین مناسبات دو کشور را رو به گسترش دانست و گفت: عراق به دنبال آن است که از تمام ظرفیت‌های ممکن برای ارتقاء روابط دو کشور استفاده کند.

 
 
کد خبر 1154575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha