به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، عباس رهی شامگاه یکشنبه در نشست ستاد هدفمندسازی یارانه گفت: در جریان اجرای قانون هدفمند سازی یارانه قیمت کالاها در بازار باید به شدت کنترل شود و حجم ذخیره سازی کالاهای اساسی در این استان به دو برابر افزایش یابد.
وی افزود: کنترل بازار، جلوگیری از افزایش قیمت ها در زمان اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها از اهداف ذخیره سازی است که باید در این زمینه ذخیره سازی گوشت قرمز و سفید را به دو برابر افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه تا پایان مهرماه قرار است حجم ذخیره سازی گوشت قرمز به 500 تن و گوشت مرغ به 700 تن افزایش یابد، گفت: روزانه قیمت کالاها در بازار رصد می شود و در صورت افزایش قیمت کالایی در بازار بلافاصله برخورد لازم صورت می گیرد.
استاندار سمنان کنترل و نظارت بر بازار را از اهداف دولت در اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها دانست.
در این نشست ضمن بررسی وضعیت سامانه اصلاح تغییرات مشخصات خانوارها از نظر ازدواج، فوت و ... سی و یکم شهریور ماه جاری آخرین فرصت برای ثبت شماره حساب خانوار در سامانه وزارت رفاه اعلام شد.
سرپرستان خانواری که فرم اطلاعات اقتصادی تکمیل کرده و متقاضی دریافت یارانه هستند و تاکنون شماره حساب بانکی خود در سامانه الکترونیکی وزارت رفاه و تامین اجتماعی درج نکرده اند تا ساعت 24 روز چهارشنبه سی و یکم شهریور ماه تمدید شده است.
بیش از 80 درصد خانوارهای سمنانی شماره حساب را در سامانه ثبت کرده اند و این استان از این نظر در رده اول یا دوم استانهای کشور قرار دارد.
نظر شما