به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن دری که در دیدار جمعی از هنرمندان دفاع مقدس سخن میگفت، تاکید کرد: باید میانگین شمارگان کتابها را به بیش از پنج هزار نسخه برسانیم چرا که معتقدیم شمارگان فعلی اصلاً زیبنده کشورمان نیست.
معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد افزود: در شش ماه اول سال جاری رخدادهای بزرگی در حوزه فرهنگ به ویژه در عرصه کتاب و کتابخوانی و ترویج گرایش مردم به کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه در ایران به وقوع پیوسته است که قطعاً به اطلاع عموم خواهیم رساند.
وی تصریح کرد: جای بسی خرسندی است که با حمایت جدی معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد در حوزه کتابهای دینی، دفاع مقدس، مقابله با فتنه و جنگهای نرم چه در پیش از چاپ و چه در خرید و نیز توزیع عمومی آن از هم اکنون روند آماری این نوع کتابها افزایش یافته است.
درّی در پایان تاکید کرد به زودی در نشست خبری با اهالی رسانه مشروح اقدامات و برنامههای معاونت امور فرهنگی را به اطلاع عموم مردم خواهد رساند.
نظر شما