پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ شهریور ۱۳۸۹، ۱۷:۴۴

200 دانشجو در دانشگاه علمی - کاربردی شهرداری قزوین پذیرفته شدند

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی شهرداری قزوین گفت: در سال تحصیلی جاری 200 دانشجو در رشته معماری در مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی، کاربردی شهرداری قزوین پذیرفته می شوند.

سید‌مهدی یدی همدانی در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان شهرداری‌های استان و سایرعلاقمندان به تحصیل در رشته معماری دانشگاه علمی کاربردی شهرداری قزوین با کسب مجوز از سال جاری فعالیت خود را آغاز کرده است که در سال اول 200 دانشجو به تحصیل دراین واحد دانشگاهی مشغول خواهند شد.

وی افزود: با توجه پیش بینی تحصیل کارکنان شهرداری دراین واحد آموزش عالی زمان تشکیل کلاسها با توجه به رده های سنی مختلف و بر اساس زمان فراغت کارمندان پیش بینی شده است تا ضمن استفاده بهینه از اوقات مفید کارمندان،علاقه مندان بدون دغدغه و با آرامش بیشتری مشغول تحصیل شوند.

همدانی تصریح کرد:‌ پذیرش در این دانشگاه بدون کنکور است تا کسانی که قادر به تحصیل درمراکز دانشگاهی دولتی و خصوصی نشده اند با شرایط راحت تری بتوانند به کسب علم و دانش مشغول شوند و از تحصیل عقب نمانند و برای کارکنان شهرداری هم 10 درصد در هزینه ثبت نام تخفیف پیش بینی شده است. 

به گفته رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرداری قزوین علاقه مندان به تحصیل دراین دانشگاه می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و یا دریافت دفترچه‌های مربوط، بر اساس ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت ‌نام کرده و مشغول به تحصیل شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به ارزیابی و کارشناسی انجام شده و تعیین نیازهای واحدهای مختلف شهرداری قزوین در صددیم در ترم‌های آینده رشته‌های رایانه، حمل و نقل و ترافیک به صورت دوره‌های پودمانی در مقطع کاردانی و کارشناسی نیز دراین واحد راه اندازی شود.

همدانی در خصوص تامین کادرعلمی دانشگاه هم اظهار داشت:‌ در حال حاضر اساتید رشته معماری و سایر دروس مورد نیاز، شناسایی و سوابق تدریس آنان جمع آوری شده که دردست بررسی است، همچنین کارشناسان شهرداری قزوین که فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد با سابقه تدریس بیش از دو سال هستند در اولویت انتخاب برای هیئت علمی قرار دارند.

وی تعامل با کانون کاردان‌های فنی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین برای جذب معماران تجربی و ارتقا دانش فنی و تحصیلات تکمیلی آنان اشاره کرد و افزود: تمهیدات لازم برای پذیرش و اسکان متقاضیان تحصیل که از سایر شهرها به قزوین مراجعه می ‌کنند نیز فراهم شده است.

کد خبر 1155000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha