پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۸۹، ۷:۲۵

نهادهای قرآنی وارد حوزه‌ یکدیگر نشوند

نهادهای قرآنی وارد حوزه‌ یکدیگر نشوند

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به اینکه تعیین شرح وظایف عملکرد دستگاه‌های قرآنی می‌تواند مانعی برای موازیکاری در این عرصه باشد، گفت: اصل تعدد دستگاه‌های فرهنگی امر منفی تلقی نمی‌شود اما ضرورت عدم ورود آنها به حوزه کاری یکدیگر باید مورد تأکید قرار گیرد.

مهدی قره شیخلو رئیس سازمان دارالقرآن کریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره چگونگی تبدیل موازی کاریهای حوزه قرآن به فرصتهای کاربردی گفت: اصل تعدد دستگاههای فرهنگی امر منفی نیست.  نمی توان گفت تمام دستگاههای قرآنی غیرفعال شوند و تنها یک دستگاه در این زمینه کار کند.

وی افزود: حتی اگر 10 دستگاه در زمینه قرآن فعالیت می کنند فعالیت آنها منفی تلقی نمی شود اما مسئله مهم این است که در زمینه ای که تمام این دستگاهها فعال هستند نوعی تفکیک وظایف و حوزه های تفکیک شده عملکرد هر بخشی مشخص شود.

رئیس سازمان دارالقرآن با اشاره به اینکه تفکیک حوزه ها می تواند ارزیابی نتایج را تسهیل کند گفت: پس از آن هر بخشی مسئول یک کار خاص می شود و می توان در هر زمینه موفقیت دستگاهها را بررسی کرد و نتایج این عملکرد را مورد ارزیابی قرار داد.

قره شیخلو بهترین ملاک این ارزیابیها را شرح وظایف دانست که به هر دستگاه واگذار و ابلاغ شده است و در ادامه اضافه کرد: هر سازمانی دارای یک شرح وظایف خاص است و قانونگذار این شرح وظایف را تعریف کرده است.

وی با اشاره به برخی موازی کاریهایی که درحال حاضر در این عرصه مشاهده می شود گفت: در شرح وظایف سازمان دارالقرآن توسعه آموزشهای همگانی قرآن آمده است بنابراین ما مأمور هستیم که در این حوزه کارها را پیگیری و تقویت کنیم اما باید بررسی کرد دستگاهی که به موازات سازمان دارالقرآن وارد این عرصه شده نیز دارای چنین شرح وظایفی هست یا خیر.

مهدی قره شیخلو یادآور شد: اگر وظایف سازمانها خط کشی شود و دستگاه ها از ورود به حوزه های یکدیگر خودداری کند، تمام مشکلاتی که درحال حاضر در زمینه موازی کاری حوزه قرآن وجود دارد حل می شود. مشکل از آنجا ناشی می شود که دستگاهی در تمام حوزه ها وارد می شود.

کد خبر 1155096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha