به گزارش خبرگزاری مهر، این استاد ارتباطات گفت: رسانههای دیجیتال رسانههایی دوسویه هستند که میتوانند بین اصحاب رسانه و مخاطب تعامل برقرار کنند.
وی افزود: در رسانههای دیجیتال در ارتباط دوگانهای که ایجاد میشود مخاطب اجازه مییابد در تولید محتوا مداخله کند و نقش داشته باشد و نظرات خود را در زمینههای مختلف با رسانه و در نتیجه جمع مخاطبان آن به اشتراک بگذارند.
به گفته سلطانیفر در حال حاضر استفاده از رسانههایی در فضای مجازی و به صورت نرم افزارهای از پیش تعیین شده از طریق اینترنت به روز میشوند جایگزینی برای روزنامهها و دیگر نشریات شدهاند و به این طریق با هزینهای کمتر اطلاعات را در اختیار مخاطبان قرار میگیرند.
این استاد ارتباطات همچنین تصریح کرد: به دلیل وسعت در فراگیری جغرافیایی و نیز سرعت در دسترسی، بسیاری برای استفاده از رسانههای دیجیتال تمایل نشان میدهند زیرا این نوع رسانه مخاطب را در جریان تمام ابعاد وقایع روز کشور و دنیا و نیز تکنولوژیهای به بازار آمده می گذارد.
سلطانی فر درپایان یادآور شد: برای رسیدن به استفاده همگانی از رسانههای دیجیتال باید زیرساختها و بسترهایی که مورد نیاز برای رفع مشکلات سخت افزاری هستند راهاندازی شوند.
نظر شما