به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید محمد عترتی خسروشاهی از محققان این پروژه با بیان اینکه در این پروژه از نانو فرو سیال اکسید آهن پوشش داده شده با طلا برای درمان تومور با روش لیزر- هایپرترمیا استفاده شد گفت: برای این منظور نانو ذرات Fe3O4 (ذرات نانو مغناطیسی اکسید آهن) را با ابعاد حدود 30 نانومتر، نانوساختار دولایه Fe3O4/SiO2 (آهن مگنتیت / نانو پودر اکسید سیلیکون) با ابعاد 50 نانومتر و در نهایت نانوساختار سهلایه Fe3O4/SiO2/Au با ابعاد حدود 70 نانومتر تولید شد.
وی ادامه داد: برای از بین بردن سلولهای سرطانی ریه (Apaptosis) محیط کشت حاوی سلولهای سرطانی ریه (QU-DB) که با کمک انستیتو پاستور ایران تهیه شده بود با نانوفروسیال در غلظت های متفاوت تهیه و سپس با لیزر دیود پرتودهی شد.
عترتی تاکید کرد: آزمونها در محیط کشت سلولی (In Vitro) انجام شد و نتایج نشان داد که 100 درصد سلولهای سرطانی ریه تحت تاثیر گرمای القایی لیزر و رزونانس پلاسمون سطح از بین رفت.
این محقق خاطر نشان کرد: اعلام نتیجه زمان بهره برداری از این روش برای درمان سرطان ریه منوط به انجام آزمونهای بلند مدت حیوانی و آنالیز آماری یافته ها است که باید با کمک متخصصان پزشکی همراه باشد. در صورت موفقیت آمیز بودن نتایج می توان امیدوار بود که در چارچوب مقررات قانون پزشکی بر روی بیماران این عمل انجام شود.
طبق این گزارش این گروه در حال حاضر در صدد انجام مرحله حیوانی هستند.
نظر شما