به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، صبح چهارشنبه در آغاز مراسم هفته دفاع مقدس نیروهای مسلح در استان سمنان با شرکت در رژه توان و قدرت خود را به نمایش گذاشتند.
در این آیین ها یگان های مختلف نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج استان سمنان قدرت و توان و اقتدار نظامی خود را به نمایش گذاشتند، همچنین یگانهای موتوری نیروهای مسلح نیز از مقابل جایگاه عبور کردند.
رزمندگان استان سمنان در 25 عملیات سرنوشت ساز دفاع مقدس به طور سازمان یافته حضور داشتند و استان سمنان سه هزار شهید به انقلاب تقدیم کرده است و استان سمنان هفت هزار و 500 رزمنده و ایثارگر به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
در هشت سال دفاع مقدس ایران اسلامی انقلاب را به جهان صادر کرد و در هشت سال دفاع مقدس ایران نه تنها با عراق بلکه با بیش از 50 کشور جهان در حال جنگ بود.
در مراسم رژه نیروهای مسلح در سمنان نماینده ولی فقیه در استان، معاونین استاندار سمنان، رئیس کل دادگستری و دادستان سمنان، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی استان و مدیران دستگاه های اجرایی سمنان حضور داشتند که نیروهای مسلح نیروی هوایی، لشگر 58 ذوالفقار، تیپ قائم سمنان و نیروهای سپاه و بسیج از مقابل جایگاه رژه رفتند.
نظر شما