پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ مهر ۱۳۸۹، ۱۸:۰۰

طبرسی خواستار شد:

کتابهای درسی هر ساله بازبینی شود

کتابهای درسی هر ساله بازبینی شود

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران خواستار بازبینی کتب درسی مدارس به صورت سالانه از سوی وزارت آموزش و پرورش شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورآلله طبرسی بعد از ظهر پنج شنبه در دیدار با جمعی از فرهنگیان مازندران در ساری اظهار داشت: ‌آموزش و پرورش ، رکن و اساس هر نظام است.

وی افزود:‌همه نظام ها فرهنگ مختص به خود را دارند که ‌آموزش و پرورش اجرا کننده این فرهنگ است.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه تربیت انسان و جامعه قرآنی توسط ‌آموزش و پرورش انجام می شود تصریح کرد:‌اگر ‌آموزش و پرورش سالم نباشد ، نیروهای ما هم سالم نیستند.
 
وی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: بسیاری از دانش آموزان و معلمان در جبهه های حق علیه باطل جنگیده و به شهادت رسیدند که پایه و اساس دینی باعث حضور آنها در جبهه ها بود.
 
طبرسی با اشاره به اینکه دشمن مجهز به قوی ترین  سلاح ها بود، خاطرنشان کرد:‌ نیروهای ما سلاح ایمان و مقاوت داشتند که  جایگاه تقویت آن ‌آموزش و پرورش است.
 
وی افزود:‌ تربیت صحیح اسلامی، نبوی و علوی باید محصول ‌آموزش و پرورش  برای جامعه اسلامی باشد و تربیت انسان کار بسیار ظریف ، زیبا و مشکلی است.
 
طبرسی با اشاره به اینکه در جامعه امروزی  مدرسه ، خانه و محیط برای افراد الگو هستند ، گفت:‌مدرسه سالم ترین الگویی است که در دسترس دانش آموزان است.
 
وی اظهار داشت: کارشناسانی که کتاب های دینی و مدارس را تدوین می کنند باید توجه داشته باشند که پرداختن به بسیاری از مسائل ضروری نیست و و تجدید نظر هر ساله باید در کتاب های تحصیلی اتفاق بیفتد و و آنچه برای دانش آموزان و ‌آموزش و پرورش مفید است تدوین شود.
 
امام جمعه ساری با اشاره به الزام توجه به حقوق و مزایای معلمان گفت:‌معلمان 30 سال از عمر خود را در ‌آموزش و پرورش صرف کردند و این انتظار را دارند تا در دوران بازنشستگی بتوانند احتیاجات خود را تامین کنند.
 
وی با بیان اینکه مسئولیت احیای ارزش ها با متدینان است، خاطرنشان کرد:‌ باید اندیشه های ناب اسلامی که امام به دنبال آن بود را احیا کنیم.
کد خبر 1157313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha