پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۵۵

امکان عرضه بنزین در مناطق فاقد شبکه مخابرات فراهم شد

یک عضو انجمن سازندگان صنعت نفت با اشاره به بومی سازی تکنولوژی ساخت جایگاه‌های سیار بنزین و گازوئیل، گفت: امکان عرضه بنزین کارتی در مناطق دور افتاده و فاقد شبکه مخابراتی توسط جایگاه‌های سیار وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی زاغی با اشاره به تولید نسل جدید جایگاههای سیار بنزین و گازوئیل در داخل کشور، گفت: در ساخت این جایگاهها از آخرین فن آوری و تکنولوژیهای روز برای افزایش ضریب ایمنی و کاهش تبخیر فرآورده های نفتی استفاده شده است.

این عضو انجمن سازندگان صنعت نفت با تاکید بر اینکه در جایگاه‌های جدید سیار بنزین از تکنولوژی تانک مانیتورینگ برای جلوگیری از اتلاف و سر ریز شدن بنزین و گازوئیل استفاده شده است، تصریح کرد: همچنین در مخازن این جایگاه‌ها مواد ضد تبخیر و انفجار ریخته شده است که ایجاد هر گونه حادثه ای را به صفر می رساند.
 
وی از وجود مخازن 2 جداره و وجود مواد خنک کننده در لایه مخازن برای افزایش ضریب ایمنی نگهداری بنزین و گازوئیل در جایگاه‌های سیار خبر داد و افزود: در این جایگاه‌ها بسته به ظرفیت مخازن امکان نصب و راه اندازی 2 تلمبه و چهار نازل سوخت وجود دارد.
 
زاغی با بیان اینکه هم اکنون امکان ساخت جایگاههای سیار بنزین با ظرفیت 14، 18، 24 و 28 هزار لیتری مخازن در داخل کشور فراهم شده است، اظهار داشت: این جایگاه‌های سیار در شرایط اضطراری و مدیریت بحران همچون زلزله، انتقال سوخت به مناطق صعب العبور و روستایی از کارآیی بالایی برخوردار است.
 
این مقام مسئول با اشاره به استفاده گسترده از جایگاههای سیار بنزین در پایانه های مسافربری و مبادی ورودی برخی از استانها همچون آذربایجان غربی، خراسان جنوبی و سمنان، بیان کرد: برخی از کشورهای اروپایی همچون آلمان و نروژ هم از این نوع جایگاه‌ها استفاده می کنند.
 
به گفته وی کاهش مصرف و اتلاف سوخت، ضریب ایمنی مطمئن، تسهیل در جابه جایی و انتقال فرآورده های نفتی، کاهش تراکم پیش روی جایگاههای ثابت، نرخ مناسب بازگشت سرمایه، کاهش ترافیک و تردد جاده ای از ویژگی های توسعه جایگاههای سیار در سطح کشور به شمار می رود.
 
زاغی تاکید کرد: سرمایه گذاری برای نصب و راه اندازی جایگاههای سیار سوخت با در نظر گرفتن ساخت جایگاه های ثبات و کسر هزینه ارزش افزوده زمین به یک دهم کاهش می یابد.
 
وی با یادآوری اینکه این جایگاه‌ها قابلیت نصب به سامانه هوشمند سوخت را دارند، تاکید کرد: با توجه به قابلیت جابه جایی جایگاههای سیار بنزین امکان استفاده از این تاسیسات در برخی از نقاط دوره افتاده و فاقد شبکه مخابرایت نیز وجود دارد.
 
این عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت همچنین با اشاره به دریافت گواهینامه و استاندردهای ایمنی و فنی جایگاههای سیار از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، تاکید کرد: در حال حاضر تکنولوژی ساخت جایگاه‌های سیار سوخت در داخل کشور به طور کامل بومی سازی شده است.
کد خبر 1158419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha