پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۹

آثار آنه محمد تاتاری به دبی به لندن می‌رود

آثار آنه محمد تاتاری به دبی به لندن می‌رود

آنه محمد تاتاری که این روزها آماده شرکت در دوسالانه هنری بنگلادش است، بعد از آن عازم دبی و لندن می‌شود تا در نمایشگاه "جمیل کرایس" حضور پیدا کند.

آنه محمد تاتاری، نقاش که قرار است مهر ماه سال جاری به دوسالانه هنری بنگلادش برود، در مورد شرکت در نمایشگاه "جمیل کرایس" به خبرنگار مهر گفت: تا 10 دسامبر (19 آذر) فرصت دارم آثارم را ارسال کنم که مورد ارزیابی قرار بگیرد و تاریخ دقیق نمایش آثار و حضور در آنجا را به من اعلام کنند.

وی افزود: از کشورهای عربی نیز در این نمایشگاه شرکت می‌کنند و هنرمندان آثاری را با برداشت خود از اسلام به نمایش می‌گذارند. این جشنواره دو شبعه در دبی و لندن دارد که آثار من در هر دو شهر به نمایش گذاشته می‌شود ولی دبی میزبان اول و بعد از آن لندن میزبان آثاراست.

تاتاری درباره تابلوهایی که قصد دارد به این نمایشگاه ارسال کند، ابراز داشت: در حال آماده کردن ده اثر هستم. این کارها در مورد انسانهایی است که از سنت تاثیر گرفته‌اند و به اعتقادات خاصی پایبند هستند. البته همه آثاری که قصد دارم بفرستم، تابلوی نقاشی نیستند و برخی چیدمان هستند.

وی ادامه داد: در یکی از این چیدمانها قسمتی از کعبه را به تصویر کشیده‌ام که درمقابل آن آدمهایی با پوششهای مختلف که از پارچه‌های ترکمن درست شده‌اند، قرار دارند. چیدمان دیگرم نیز یک پرده چهار متری با اسبهای سیاه و سفید است.

این نقاش همچنین درباره نحوه شرکت در جشنواره عنوان کرد: من با نگارخانه اعتماد همکاری می‌کنم و آنها از این برنامه اطلاع پیدا کرده بودند و به من اطلاع دادند.  

آنه محمد تاتاری در سال 1336در شهرستان گنبد کاوس متولد شد. وی فارغ التحصیل رشته نقاشی در مقطع کارشناسی ارشد بوده و در دانشگاه‌های هنر تهران به تدریس مشغول است. تاتاری بیش از 50 نمایشگاه انفرادی و گروهی در ایران و کشورهای انگلستان، سوئیس، هند، فرانسه، ونزوئلا، قطر، امارات، ارمنستان و اردن برگزار کرده است.

آثار این هنرمند در موزه‌هایی چون موزه بریتیش لندن، موزه کتابخانه اردن، موزه امام علی(ع) تهران، موزه هنرهای معاصر تهران، موزه فرهنگستان هنر تهران و سفارتخانه سوئیس در تهران نگهداری می‌شود.
 

کد خبر 1158653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha