پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۱

بان کی مون:

روز گردشگری و تنوع زیستی را گرامی بداریم

روز گردشگری و تنوع زیستی را گرامی بداریم

دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی گردشگری ضمن اظهار خرسندی از اینکه امسال این روز با موضوع "گردشگری و تنوع زیستی" گرامی داشته می شود گفت: میلیونها انسان هر ساله برای تجربه کردن شکوه طبیعت سفر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، بان کی مون در پیامی به مناسبت روز جهانی گردشگری 27 سپتامبر 2010 برابر با 5 مهر ماه جاری ضمن اظهار خرسندی از اینکه امسال این روز با موضوع "گردشگری و تنوع زیستی" گرامی داشته می شود جامعه گردشگری جهانی را به دلیل به رسمیت شناختن اهمیت فزاینده حفظ تنوع زیستی کره ارض مورد تقدیر قرار داد.

در پیام بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد آمده است؛ بر خلاف در خواستهای مکرر جهانی برای حمایت از گونه ها و زیستگاههای کره زمین همچنین کالاها و خدماتی که ارایه می دهند، حیات گوناگون کره ارض با سرعتی بی سابقه به دلیل فعالیت های انسانی در حال نزول است.

وی اظهار داشت: گردشگری و تنوع زیستی از نزدیک به یکدیگر مرتبط هستند و میلیونها انسان هر ساله برای تجربه کردن شکوه طبیعت سفر می کنند. در آمد حاصله از گردشگری پایدار می تواند حمایت مهمی برای حفظ طبیعت و توسعه اقتصادی باشد.

وی تاکید کرد:  گردشگری پایدار می تواند به افزایش آگاهی ها در زمینه اهمیت تنوع زیستی برای زندگی روزمره در میان گردشگران و مقامات محلی  کمک کنند.
   
بان کی مون اضافه کرد: سازمان بین المللی گردشگری از راه ابتکاراتی مانند طرح "توسعه پایدار – حذف فقر" و همکاری بین خانواده ملل متحد، مسئولان گردشگری محلی و بخش خصوصی، تلاش می نماید تا ارتباط ها بین گردشگری، کاهش فقر و تنوع زیستی در جهان پررنگ شود.

کد خبر 1158752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha