پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۴۱

تا سه سال آتی صورت می گیرد:

تولید چهار میلیون تن فولاد در آذربایجان شرقی

تولید چهار میلیون تن فولاد در آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی از تولید چهار میلیون تن فولاد تا پایان دولت دهم در آذربایجان شرقی خبر داد.

علی مسافری در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: در صنایع معدنی نیز با توسعه معدن مس سونگون و نیز فولاد بناب با تولید 4 میلیون تن فولاد به قطب صنعتی کشور تبدیل می‌شویم.

وی با اشاره به نقاط قوت صنعت و تولید آذربایجان شرقی تاکید کرد: صنعت و معدن در آذربایجان شرقی از جهات زیادی متنفع می‌شود که نیروی انسانی از مهم‌ترین نقاط قوت این استان به شمار می‌آید.

مسافری گفت‌: باید با برنامه‌ریزی مناسب از این نیروی انسانی به عنوان مهم‌ترین و ارزشمندترین سرمایه و نقطه قوت استان بهره برد و از این ظرفیت موجود کمال استفاده را کرد.

رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی با تاکید بر وجود منابع طبیعی و معادن در آذربایجان شرقی وجود این منابع را نقطه قوتی بزرگ برای استان برشمرد و یادآور شد: ‌در این راستا فعالیت‌های بزرگی برای اکتشاف و بهره‌برداری از این معادن در حال انجام است.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان آذربایجان شرقی در ادامه وی افزود: استان آذربایجان شرقی به صنایع کوچک معروف بود اما با همت و تلاش مسئولان، امروز جهت‌ها عوض شده به طوری که جایگاه استان در صنایع به صنایع مادر تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: ‌در زمینه توسعه شیشه‌سازی و نفلین و تولید آلومینیوم فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خوبی صورت گرفته و صنعت مس استان نیز در حال رشد و پیشرفت است.

مسافری اقدامات صورت گرفته در زمینه خودروسازی در آذربایجان شرقی را منحصربه فرد دانست و افزود: ‌تولید خودروی سواری و باری در این استان در دولت نهم و دهم با جهشی قابل ملاحظه مواجه بوده است. 

کد خبر 1159588

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha