پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ مهر ۱۳۸۹، ۹:۴۹

روز گذشته در آمریکا رخ داد؛

تظاهرات در اعتراض به حملات "اف بی آی" علیه فعالان ضد جنگ

تظاهرات در اعتراض به حملات "اف بی آی" علیه فعالان ضد جنگ

صدها تظاهرکننده روز دوشنبه به نشانه اعتراض به حملات "اف بی آی" به خانه فعالان ضد جنگ خارج از دفاتر مامورین پلیس فدرال آمریکا در مینیاپولس و شیکاگو تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، روز دوشنبه 150 تظاهرکننده با سر دادن شعارهایی همچون "مخالفت با جنگ جرم نیست" در مینیاپولس و شیکاگو گردهم آمدند.

اف بی ای ادعا کرده که در حمله به منازل گروهی از فعالان ضد جنگ درصدد یافتن مدارکی مبنی بر ارتباط میان اعضای این گروه و گروههای رادیکال در کلمبیا و خاورمیانه بوده است.

این درحالیست که فعالان ضد جنگ آمریکایی در گفتگو با آسوشیتد پرس هرگونه ادعا در خصوص ارائه کمک مالی به افراد تروریست را رد کرده اند.

بر اساس این گزارش بیشتر حملات  اف بی آی به منازل رهبران یک گروه چپگرا تحت عنوان "سازمان سوسیالیست های راه آزادی" در شهر مینیاپولس بوده است.

کد خبر 1160174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha