به گزارش خبرگزاری مهر،در ابتدای این مراسم محمد خزاعی دبیر یازدهمین جشنواره فیلم مقاومت،انقلاب و دفاع مقدس گفت:جا دارد از متولیان برگزاری آن، بنیاد سینمایی روایت، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، معاونت سینمایی، صدا و سیما و چند مرکز دیگر که ما را دربرگزاری این جشنواره حمایت کردند، قدردانی و تشکر کنیم.
در ادامه این مراسم برگزیدگان داوران دبیرخانه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به شرح زیر اعلام شد، این شورا ضمن تشکر مجدد از پدیدآورندگان فیلمهای سینمایی "نفوذی"، "پنالتی"، "کودک و فرشته" و "عصر روز دهم"، که پیش از این از سوی این دبیرخانه تقدیر شدهاند، جایزه ویژه خود را شامل لوح تقدیر و مبلغ سیمیلیون ریال برای بیان صادقانه، روان و ارائه پیام بدون استفاده از کلیشههای رایج و ترویج روح ایثار، فداکاری، وحدت ملی و تقویت مؤلفههای هویت ملی ایرانیان به فیلم "اخراجیها1 " به کارگردانی مسعود دهنمکی اهدا کرد.
دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز با سپاس از اهتمام و همت سینماگران دفاع مقدس و ارج نهادن به تلاش همه دستاندرکاران آثار تولیدی یازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت (انقلاب و دفاع مقدس) جایزه خویش را به نویسنده فیلم "اخراجیها" مسعود دهنمکی به خاطر نگاه و بیان درست شایستگیها و جایگاه روحانیت و ارائه حضور فعال، بیآلایش و تأثیرگذار روحانی در دفاع مقدس تقدیم کرد.
هیئت داوران وزارت آموزش و پرورش نیز از بین آثار ارائه شده در بخش مسابقه یازدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، بخش ویژه "پرتو حضور ملی " با تأکید بر مضمون، محتوا و ساختار فیلمهای ارائه شده، فیلمهای برگزیده خود را اینچنین معرفی کرد: هیئت داوران به دلیل توجه به روحیه فتوت، گذشت و تلاش خستگیناپذیر اسوههای ایثار و رشادت لوح تقدیر خود را به آقای جواد اردکانی کارگردان فیلم به "کبودی یاس" . همچنین دومین لوح تقدیر خود را به خاطر یادآوری گوشههای پنهان فرهنگ صداقت و پاکی تقدیم میکند به مازیار میری کارگردان فیلم "پاداش سکوت ".
داوران وزارت آموزش و پرورش به دلیل توجه به ارزشهای انسانی و ایجاد فضایی آکنده از صمیمیت، عشق، وفای به عهد و ایثار و شهادت فیلم "اتوبوس شب " را برگزیده و جایزه خود را به کیومرث پوراحمد کارگردان این اثر اعطاء میکند.
موسسه ناجی هنر در جشنواره یازدهم با گرامیداشت یاد و تلاشهای زندهیاد رسول ملاقلی پور، فیلم سینمایی "بیداری رویاها" را به جهت مضمون جسورانه و پرداخت دقیق و موشکافانه آن شایسته قدردانی دانسته و جایزه خود را به کارگردان آگاه و هنرمند این اثر تامل برانگیز تقدیم کرد.
هیئت داوران مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری فیلم "فرزند خاک" به عنوان فیلم اول، "کودک و فرشته" فیلم دوم و "عصر روز دهم " را بهعنوان سومین فیلم برگزیده خود انتخاب کرد.
انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران حسین ملکی فیلمبردار فیلم "شکارچی شنبه " به عنوان بهترین فیلمبردار و تندیس ویژه و لوح سپاس انجمن را به فیلمبردارفیلم "بدورد بغداد " تورج اصلانی اهدا کرد. همچنین هیئت داوران این انجمن ضمن تقدیر از مهتاب نصیر پور بازیگر فیلم "فرزند خاک" و با تقدیر از مصطفی زمانی بازیگر فیلم "بدرود بغداد"، تندیس انجمن و لوح سپاس خود را به علی نصیریان بازیگر اصلی فیلم "شکارچی شنبه " تقدیم کرد.
هیئت داوران انجمن همچنین از فیلمنامه فیلم "عصر روز دهم "نوشته مجتبی راعی تقدیر به عمل میآورد و از محسن روزبهانی طراح جلوههای ویژه میدانی فیلم "روز سوم" و علاءالدین پژهان طراح جلوه های ویژه بصری فیلم "پاداش سکوت" تقدیر کرد.
این انجمن ضمن تقدیر ویژه از مهدی نادری کارگردان فیلم "بدرود بغداد"، تندیس انجمن و لوح سپاس خود را به پرویز شیخ طادی کارگردان "شکارچی شنبه" اهدا کرد.
همچنین داوران انجمن علیرغم تلاشهای ارزشمند انجام شده از سوی فیلمسازان توانمند کشورمان، در این حوزه انتخابی نداشت و هیچ فیلمی را در این دوره جشنواره به عنوان فیلم برتر به مفهوم مطلق معرفی نکرد.
هیئت داوران مرکز امور مناطق آزاد تجاری ـصنعتی و ویژه اقتصادی نیز ضمن تقدیر از "شکارچی شنبه"، "فرزند خاک"، "بیداری رویاها "، "پنالتی"،"اخراجیها"، "روز سوم"، "عصر روز دهم"، "نفوذی"، "دموکراسی تو روز روشن"،"دستهای خالی "،"اتوبوس شب" و محسن علیاکبری آرای خود را به شرح زیر اهدا کرد: تقدیر، ستایش از برگزیده جشنواره یازدهم را قصیده بازیگری ایران، زندهنام خسرو شکیبایی. اثر برگزیده و منتخب "اتوبوس شب".
نظر شما