پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۱۵

با برگزاری نشست در اواخر هفته؛

تشکیلات خودگردان مذاکرات مستقیم سازش را معلق می کند

تشکیلات خودگردان مذاکرات مستقیم سازش را معلق می کند

منابع آگاه فلسطینی با اشاره به از سرگیری شهرک سازی در کرانه باختری، تاکید کردند: سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) در صورت تداوم این مسئله مذاکرات را به حالت تعلیق در می آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این منابع آگاه فلسطینی در گفتگو با روزنامه عکاظ اعلام کردند: کمیته مرکزی جنبش فتح و کمیسیون اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف) اواخر هفته جاری در نشستی مهم مسئله تداوم مذاکرات مستقیم را با تل آویو بررسی می کنند.

بر این اساس، پس از این نشست تصمیم تشکیلات خودگردان فلسطین (متشکل از مقامات ساف و جنبش فتح) در زمینه تداوم و یا تعلیق مذاکرات در شرایط کنونی که رژیم صهیونیستی شهرک سازیها را از سر گرفته است، اعلام می شود.

این در حالی است که "نبیل ابوردینه" سخنگوی ابومازن روز گذشته در پاریس اظهار داشت: پاسخ نهایی تشکیلات خودگردان به مسئله از سرگیری شهرک سازی پس از نشست کمیته پیگیری عربی در روز چهارم اکتبر (12 مهرماه) در قاهره اعلام می شود.

یک منبع آگاه دیپلماتیک در این راستا اعلام کرد: کمیته پیگیری عربی در روز چهارم اکتبر در صورتی که اسرائیل تصمیمی در زمینه توقف شهرک سازی ها اتخاذ نکند، تصمیمی جز توقف مذاکرات مستقیم نخواهد گرفت.

رژیم صهیونیستی در پی خاتمه مهلت 10 ماهه تعلیق شهرک سازی در کرانه باختری با عدم موضع گیری در این مسئله چراغ سبز را به شهرک نشینان و احزاب راستگرای افراطی در زمینه ساخت شهرک های جدید نشان داد.

کد خبر 1160216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha