پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۵۲

250 هکتار مزارع زعفران قاینات تشنه آب هستند

250 هکتار مزارع زعفران قاینات تشنه آب هستند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قاین با اشاره به اینکه 250 هکتار از اراضی زیرکشت زعفران قاینات با مشکل بی آبی دست و پنجه نرم می کند، گفت: کشاورزان قاینی به عنوان تنها منبع درآمد خود خواستار آبرسانی با تانکر به مزارعشان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد رئوفی پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان با ارائه گزارشی از خسارتهای وارده به بخش کشاورزی و دامی به این شهرستان گفت: از مجموع هزار و 202 قنات شهرستان 87 رشته غیرقابل بهره برداری است و 645 رشته آن کمتر از سه لیتر در ثانیه آب دارد.

وی با اشاره به اینکه از 65 حلقه چاه در قاینات 32 حلقه غیر قابل بهره برداری است، اظهار داشت: 17 حلقه چاه نیز کمتر از سه لیتر در ثانیه آب دارد.

وی خسارات خشکسالی به بخشهای کشاورزی و دامی شهرستان در سال گذشته را 374 میلیارد ریال برآورد کرد و بیان داشت: تشکیل اتاق فکر خشکسالی برای هم اندیشی و تدوین برنامه های مقابله و پیشگیری از خشکسالی ضروری است.

مدیر جهاد کشاورزی قاین  با اشاره به بی آبی 250 هکتار از اراضی زعفران به عنوان محصول استراتژیک و تنها منبع درآمد مردم شهرستان قاینات گفت: بیش از هزار نفر فقط در بخش مرکزی قاینات، برای استفاده از تانکر آب رسانی ثبت نام کرده اند.

رئوفی تصریح کرد: منابع آبی روستاها خشکیده و هشت هزار و 250 تانکر آب برای آبیاری 25 هکتار اراضی زعفران نیاز است.

وی با بیان اینکه 39 درصد زعفران خراسان جنوبی در این شهرستان کشت و برداشت می شود، گفت: برای آب رسانی به اراضی زعفران بیش از دو میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی کمبود تانکر آب رسانی و نبود آب را از مشکلات کشاورزان برشمرد و بیان داشت: کشاورزان برای تامین آب با مشکلات زیادی مواجه هستند و مساعدت مسئولان استانی و شهرستانی برای آب رسانی به مزارع زعفران ضروری است.

کد خبر 1160457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha