به گزارش خبرگزاری مهر صادق خلیلیان در این نامه با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از تولید داخل و جلوگیری از واردات بی رویه آن را موجب تقویت روحیه مدیران و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی و تولید کنندگان پر تلاش بخش کشاورزی دانست.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: با توجه به اجرای ماده 16 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی ومنابع طبیعی که اخیراً در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده، اختیاراتی به وزارت جهاد کشاورزی در زمینه جلوگیری ازواردات بی رویه و ضابطه مند نمودن واردات محصولات کشاورزی داده شده که بسیار راهگشا است و می تواند به ساماندهی و مدیریت واردات محصولات کشاورزی کمک شایانی کند.
امید میرود با اجرای صحیح این قانون از واردات بی رویه محصولات کشاورزی و صنایع غذایی و تبدیلی که ورود برخی از آنها دون شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی است جلوگیری به عمل آید و با تنظیم درست واردات، از تولید داخلی حمایت منطقی صورت گیرد.
همچنین در این نامه ازنمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تصویب به موقع و انقلابی این قانون و از رئیس جمهوری که با دغدغه همیشگی حمایت از تولید داخلی زمینه ابلاغ این قانون را فراهم آوردند، تشکرشده است.
وزیر جهاد کشاورزی در راستای اجرای ماده 16 قانون افزایش بهره وری در بخش کشاورزی تاکنون طی دو نامه جداگانه به وزیر بازرگانی ضمن محدودیت واردات برخی از محصولات کشاورزی نظیر سیب فرانسوی ، گلابی چینی، پرتقال مصری، بادام آمریکایی ، شیر خشک صنعتی، توت فرنگی ، کنسانترهای میوه، شرایط و ضوابط جدیدی برای واردات اقلام و محصولات کشاورزی را برای اجرا اعلام کرده است.
نظر شما