پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۷:۰۲

در دوران دفاع مقدس؛

دفتر تبلیغات اسلامی قم 39 هزار اعزام به جبهه داشته است

دفتر تبلیغات اسلامی قم  39 هزار اعزام به جبهه داشته است

قم - خبرگزاری مهر: دبیر سومین مراسم نکوداشت برترین‌های تبلیغ در دفاع مقدس با اشاره به پیشینه دفتر تبلیغات اسلامی قم در اعزام مبلغین به جبهه در دوران دفاع مقدس گفت: در دوران دفاع مقدس 39 هزار و 531 اعزام به جبهه از سوی دفتر تیلیغات اسلامی قم صورت گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام احمد زادهوش قبل از ظهر پنجشنبه در سومین مراسم نکوداشت برترین‌های تبلیغ که با هدف تجلیل از مجاهدان عرصه تبلیغ و مبلغان دوران دفاع مقدس در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، به پیشینه دفتر تبلیغات اسلامی قم در اعزام مبلغ به جبهه در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در آن دوران ستاد اعزام به جبهه در دفتر تبلیغات اسلامی قم مستقر بود و از سوی این دفتر 39 هزار و 531 اعزام به جبهه صورت گرفت.

وی در ادامه به شکل گیری مراسم تجلیل از برترین‌های تبلیغ در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: مبلغین از جمله افرادی بودند که حضور آنها در جبهه‌ها بیشترین تأثیر را داشته است و به همین دلیل دفتر تبلیغات اسلامی قم بر آن شد تا از کسانی که به عنوان مبلغ در جبهه ها حضور و مدیرت تبلیغ پرثمری داشتند و امروز کوله باری از تجربیات ارزشمند را که باید به نسل جوان منتقل شود با خود به همراه دارند تجلیل نماید و با این هدف کار شناسایی مبلغین از یک سال و نیم قبل در کشور آغاز شد.

15 هزار مبلغ که به نحوی در دوران دفاع مقدس حضور داشتند شناسایی شدند

دبیر سومین آیین نکوداشت برترین‌های تبلیغ تصریح کرد: در مسیر این کار 15 هزار نفر از مبلغینی که به نحوی در دوران دفاع مقدس حضور داشتند شناسایی شدند که تعدادی از آنان به صورت تبلیغی صرف و تعدادی نیز به صورت تبلیغی- رزمی در جبهه‌ها حضور داشتند که در نهایت از مجموع این 15 هزار نفر مبلغ بعد از تشکیل 17 جلسه داوری، نزدیک به 400 نفر انتخاب شدند.

زنده نگه داشتن ارزشهای دفاع مقدس از اهداف مراسم است

وی در خصوص هدف از برگزاری مراسم تجلیل از مجاهدان عرصه تبلیغ و مبلغان دوران دفاع مقدس بیان داشت: این مراسم با هدف زنده نگه داشتن ارزش‌های دوران دفاع مقدس، ارج نهادن به ایثارگران دینی عرصه دفاع مقدس، الگوسازی برای مبلغین جوان، ارتقای منزلت مبلغین دوران دفاع مقدس، همگرایی بین مبلغین و زمینه سازی برای انتقال تجربیات دوران دفاع مقدس برگزار شد.

زادهوش همچنین در خصوص شاخص‌های داوری انتخاب مبلغین برتز عرصه دفاع مقدس اظهار داشت: برای انتخاب این افراد شاخص‌هایی از طریق تیم داوری تدوین شد که از جمله آنها می‌توان به سوابق ایثارگری و مدیریتی تبلیغ افراد، میزان تحمل شرایط سخت از سوی آنان، سیره عملی در ارتباط با رزمندگان در جبهه‌ها، تشویق مردم برای حضور در جبهه‌ها، ولایت مداری و همراهی با ولایت فقیه و سوابق علمی و تحصیلی مبلغین اشاره کرد که به منظور شناسایی افرادی با این شاخص‌ها، گروه‌هایی به مناطق مختلف کشور اعزام شدند.

وی با اشاره به این که بسیاری از افراد شناسایی شده هم اکنون به صورت گمنان در عرصه‌های فرهنگی و تبلغی در حال تلاش هستند، ابراز داشت: در میان این افراد مبلغی  مشاهده شد که 110 ماه در مناطق جنگی حضور داشته، افرادی که60 تا 70 درصد دچار جانبازی شده‌اند و یا فردی که 125 ماه علاوه بر تحمل رنج اسارت در زندان‌های کشور عراق در آن دوران نقش تبلیغی را در تحکیم روحیه دین داری و زنده نگه داشتن روحیه ایثارگری اسرا را نیز بر عهده داشته است.

زادهوش در پایان به تجلیل از 385 مبلغ فعال در عرصه دفاع مقدس در مراسم سومین آیین نکوداشت برترین‌های تلبیغ اشاره کرد و افزود: در بین این تعداد  26  مبلغ آزاده، 179 مبلغ رزمنده و 188 مبلغ جانباز حضور دارند.

کد خبر 1161977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha