پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۱

پنجمین جشنواره شعر فجر فراخوان داد

پنجمین جشنواره  شعر فجر فراخوان داد

فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر از سوی دبیرخانه دائمی این جشنواره اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس این فراخوان این جشنواره کاملاً رقابتی بوده و تمام سنین، مضامین  و قالب‌ها و حوزه‌های شعر سنتی، نیمایی سپید سرود، ترانه و تصنیف و بخش ویژه کودک و نوجوان را در بر می‌گیرد.

 شرایط شرکت در جشنواره ارسال کتاب و یا حداقل 10 و حداکثر 20 صفحه شعر (از تازه‌های سروده‌ها) یا مجموعه‌های شعر منتشر شده برای هر یک از بخش‌های جشنواره است.
 
مهلت ارسال آثار تا پایان آبان ماه 1389به نشانی تهران، خیابان قائم مقام، خیابان فجر، پلاک 7، طبقه چهارم، دبیرخانه دائمی جشنواره شعر فجر تعیین شده است.
 
علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی سایت www.fajrpoetry.ir مراجعه کنند.
کد خبر 1162184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha