پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مهر ۱۳۸۹، ۸:۴۷

رئیس موزه بویمانس هلند خواستار افزایش همکاری با نهادهای فرهنگی ایران شد

رئیس موزه بویمانس هلند خواستار افزایش همکاری با نهادهای فرهنگی ایران شد

رئیس موزه بویمانس در روتردام هلند در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور خواستار افزایش همکاریها موزه ها با نهادهای فرهنگی ایران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم غریب آبادی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند با شارل اکس، رئیس موزه بویمانس در روتردام ملاقات و از نمایشگاه آثار کیس فان دنگن، نقاش معروف هلندی بازدید کرد.

رئیس موزه بویمانس که سفیر کشورمان را در این بازدید همراهی نمود بار دیگر از جمهوری اسلامی ایران بخاطر امانت سپاری تابلو "ترینیدا فرناندز" اثر بسیار ارزشمند کیس فان دنگن، نقاش مشهور هلندی که متعلق به موزه هنرهای معاصر تهران می باشد و برای اولین بار در خارج از کشور در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است، تشکر و قدردانی نمود. وی افزود این اثر ارزشمند که تلویزیون هلند در روز افتتاحیه گزارشی از آن پخش نمود، باعث رونق نمایشگاه ما شده است. روز گذشته بیش از دو هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند که میزبانی از این جمعیت برای کارکنان موزه کار آسانی نیست. او پیش بینی کرد که تا پایان کار نمایشگاه بیش از 130 هزار نفر از نمایشگاه مزبور دیدن نمایند. شارل اکس در ادامه خواستار افزایش همکاریها بین موزه بویمانس هلند و موزه ها و نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران شد.

غریب آبادی نیز با اشاره به روابط دیرینه و دوستانه بین دو کشور و لزوم تلاش در جهت توسعه مناسبات فیمابین ایران و هلند بویژه در زمینه فرهنگی، گفت: سفارت جمهوری اسلامی ایران در لاهه از چند ماه گذشته ارسال این اثر ارزشمند از ایران به هلند را بطور جدی در دستور کار خود قرار داد و در همین راستا موضوع را از طریق موزه هنرهای معاصر تهران پیگیری نمود. وی از ارسال بموقع تابلو به هلند و نمایش آن در این نمایشگاه اظهار خوشحالی کرد و این اقدام را گام مثبتی در جهت افزایش تعاملات فرهنگی بین دو کشور عنوان نمود. 

موزه بویمانس از موزه های شناخته شده بین المللی است که در زمینه هنرهای باستانی، مدرن، معاصر، صنایع دستی و طراحی فعالیت می کند. در حدود 140 هزار شئ در کلکسیون این موزه وجود دارد . این موزه علاوه بر نمایشگاه دایمی، سالانه 25 نمایشگاه موقتی و برنامه های عمومی برگزار می نماید و طول سال 225 هزار نفر از این موزه دیدن می کنند. بودجه سالانه موزه 12 میلیون یورو می باشد و 175 نفر به عنوان کارمند و داوطلب در این موزه مشغول بکار می باشند.

کد خبر 1162504

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha