پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ مهر ۱۳۸۹، ۱۲:۲۹

در گفتگو با مهر اعلام شد:

ترافیک صبحگاهی پایتخت دو تا سه درصد روانتر شده است

ترافیک صبحگاهی پایتخت دو تا سه درصد روانتر شده است

مدیر مرکز کنترل ترافیک تهران گفت: تغییر ساعت کاری مشاغل باعث روان شدن دو تا سه درصدی ترافیک تهران در ساعات اولیه صبح شده است.

همایون فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: اطلاعات دریافتی از دوربینهای نظارت تصویری مرکز کنترل ترافیک و آمار گذردهی از تقاطعها نشان می دهد که حجم تردد در شهر تهران چهار تا پنج درصد افزایش پیدا کرده و با توجه به این رقم می بایست شاهد افزایش ترافیک می شدیم ولی ترافیک صبحگاهی دو تا سه درصد روان شده است.

وی با بیان اینکه افزایش حدود پنج درصدی حجم ترافیک به دلیل ورود سالیانه 400 هزار خودرو به شهر تهران است افزود: نمی توان تغییر ساعت کاری را به عنوان راهکاری برای کاهش بار ترافیکی با این حجم خودروی ورودی به شهر محسوب کرد و تنها راه حل کاهش ترافیک توسعه حمل و نقل عمومی است.

مدیر مرکز کنترل ترافیک تهران در مورد تاثیر تغییر ساعت کاری مشاغل بر ترافیک عصرگاهی تهران گفت: ترافیک بعد از ظهر تهران در مدت اجرای طرح نوسان داشته و نمی توان رقمی را در مورد میزان تاثیر آن بر ترافیک اعلام کرد.

فتاحی با بیان اینکه در آبان ماه می توان نتیجه قطعی تغییر ساعت کاری بر ترافیک تهران را اعلام کرد افزود: با توجه به اینکه در روزهای ابتدایی مهرماه نوسانات ترافیکی زیاد است نمی توان نتیجه قطعی در این زمینه اعلام کرد.

وی اظهار داشت: مقرر شده است گزارش تاثیر تغییر ساعت مشاغل بر ترافیک در آبان ماه به شورایعالی ترافیک ارایه و از طریق این شورا اعلام شود.

کد خبر 1162750

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha