پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ مهر ۱۳۸۹، ۱۴:۰۷

بازدید 570 هزار گردشگر از غار علیصدر همدان

بازدید 570 هزار گردشگر از غار علیصدر همدان

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر شرکت سیاحتی علیصدر گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 570 هزار گردشگر از غار علیصدر همدان دیدن کردند.

حسن اسلامیان در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه از این تعداد دو هزار و 500 گردشگر از کشور های اروپایی بوده اند، گفت: در حال حاضر روزانه یک هزار نفر از این مجموعه گردشگری دیدن می کنند.

اسلامیان افزود: با استقرار اسکله های شناور در غار علیصدر ظرفیت پذیرش مسافر این مجموعه از هشت به 12 هزار نفر در روز افزایش یافته است.

مدیر شرکت سیاحتی علیصدر با اشاره به افزایش 20 درصدی درآمد حاصل از گردشگری غار علیصدر، درآمد امسال را سه میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان در مدت مشابه پارسال دو و نیم میلیارد تومان بود.

وی تهیه طرح زیست محیطی علیصدر برای حفاظت بهینه از غار برای نخستین بار در کشور، تغییر سامانه قایقرانی از سنتی به مکانیکی و اختصاص 400 هکتار زمین برای طرح توسعه ای غار علیصدر را از برنامه های در نظر گرفته شده برای توسعه این جاذبه طبیعی اعلام کرد.

اسلامیان با بیان اینکه غار علی‌صدر تنها غار تالابی ایران و از معدود غارهای آبی جهان است، گفت: این غار در ارتفاعات ساری قیه نزدیک روستای علیصدر شهرستان کبودراهنگ واقع شده است و ارتفاع غار از سطح دریا دو هزار و 100 متر است.

وی یادآور شد: تا کنون 11 هزار و 440 متر از غار علیصدر شناسایی شده که از این میان دو هزار و 500 متر قابل قایقرانی و یک هزار و 300 متر طول محل پیاده روی است.

کد خبر 1162926

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha