پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ مهر ۱۳۸۹، ۲۱:۲۸

"راه داستان" به کتابفروشیها راه یافت

"راه داستان" به کتابفروشیها راه یافت

کتاب "راه داستان" با عنوان فرعی "فن و روح نویسندگی" نوشته کاترین آن جونز با ترجمه محمد گذرآبادی از سوی انتشارات هرمس منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب نگاهی است به هنر نویسندگی همراه با مثالهای جذاب از تجربیات حرفه‌ای و شخصی مولف که علاقمندان به داستان‌نویسی را برای شروع و ادامه کار راهنمایی می‌کند.

"راه داستان" به مخاطبان خود می‌آموزد که فن نویسندگی به تنهایی کافی نیست. داستانگویی در نهایت فرآیندی درونی در حالتی ناهوشیار یا نیمه هوشیار است و برای یافتن داستانها باید پرو بال تخیل و شهود را گشود و اختیار قلم را به دست نیرویی برتر داد، نیرویی که درغیاب ذهن استدلالی و منطقی نویسنده او را به جهانی یکسر تازه و ناشناخته می‌برد.

در بخشی از "راه داستان" می‌خوانیم: هر نویسنده‌ای باید روش خاص خود را در نوشتن پیدا کند زیرا در تحلیل نهایی نویسندگی یادگرفتنی نیست بلکه انجام دادنی است. فرایند نویسندگی تابع یک روش به‌خصوص نیست. هر نویسنده‌ای باید ریتم خاص خود را پیدا کند. بعضی‌ها اول، پایان داستان را می‌نویسند در حالی‌ که گروهی دیگر طرحهای مفصل می‌نویسند و قبل از شروع کار ساختار داستان را به طور کامل تعیین می‌کنند.

این کتاب از دوازده فصل تشکیل شده است که عنوان برخی از آنها عبارتند از هفت گام تا ساختار داستان، راز نوشتن گفتگوهای درخشان، صدای داستان و راه داستان به مثابه راه زندگی.

کتاب "راه داستان" با شمارگان 2000 نسخه در 147 صفحه منتشر شده است.
 

کد خبر 1163075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha