به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، "تیسیر خالد" امروز در بیانیه ای مطبوعاتی اظهار داشت: سال های طولانی مذاکره با اسرائیل به طور واضح ثابت کرد که تمامی کابینه های اسرائیل از مذاکرات به عنوان سرپوشی برای توسعه شهرک ها استفاده می کنند و با اراضی اشغالی 1967 به عنوان اراضی مورد مناقشه که هیچ اعتباری برای آنها قائل نیست و به قطعنامه های بین المللی در این رابطه احترام نمی گذارد برخورد می کند.
وی از کمیته پیگیری عربی و اجلاس فوق العاده سران عرب که طی روزهای آتی در شهر سرت لیبی برگزار خواهد شد خواست که وقت خود را در جستجوی راه حل هایی برای مذاکره با اسرائیل هدر ندهند و به دولت آمریکا به گمان اینکه نقش مثبت و بی طرفانه ای دارد اعتماد نکنند.
خالد در ادامه از سازمان ملل متحد خواست که مسئولیت های خویش را در قبال تشکیل کشور مستقل فلسطین و پذیرش آن در مرزهای 1967 برعهده بگیرد.
مذاکرات مستقیم سازش میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی از دوم سپتامبر (دوم شهریور) آغاز شد. تاکنون سه دور از این مذاکرات در واشنگتن، شرم الشیخ و قاهره بدون نتیجه برگزار شده است. این مذاکرات هم اکنون به حال تعلیق درآمده است.
نظر شما