ولی احمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: این قانون پیش از این وجود داشت که مجلس یکبار بر حذف آن رای داد و دوباره آن را در برنامه پنجم آورده است.
انبوه سازان مجتمعهای مسکونی باید به ازای ساخت هر 200 واحد یک مدرسه بسازند که به گفته مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران هم اکنون آنها به این تعهد خود عمل نمی کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: هم اکنون این قانون در برنامه پنجم بار یگر گنجانده شده و در کمیسیون تلفیق نیز تائید شده و به زودی در مجلس نیز تصویب می شود و از آن پس می توانیم با متخلفانی که از ساخت مدرسه سرباز می زنند برخورد کنیم.
حیدری درباره جابه جایی ساختمان اصلی وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: قرار است کلیه معاونتها و سازمانهای مرتبط به آموزش و پرورش در یک ساختمان ادغام شوند و از تعدد ساختمانها کاسته شود و باید به همین منظور ساختمان بزرگی را تهیه کنیم اما هنوز مکان خاصی را برای این منظور پیش بینی نکرده ایم.
اکنون وزارت آموزش و پرورش بیش از پنج ساختمان اصلی و فرعی مربوط به معاونتهای مختلف دارد.
نظر شما