پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۲۹

ذوالانوار تاکید کرد:

مسئولان به مسئله بیکاری در فارس توجه جدی کنند

مسئولان به مسئله بیکاری در فارس توجه جدی کنند

شیراز - خبرگزاری مهر: نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی روند بیکاری در استان را رو به افزایش ارزیابی کرد و خواستار توجه جدی مسئولان به موضوع بیکاری در فارس شد.

حسین ذولانوار در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز با اشاره به لزوم  توجه  مدیران استان به وضعیت بیکاری و اشتغال جوانان گفت: مبارزه با سودجویان و متخلفین در کنار آباد کردن معنی دارد نه اینکه تنها مبارزه را انتخاب کنیم و توسعه و کارهای کلان را به فراموشی بسپاریم.

وی با بیان اینکه از لحاظ سرمایه گذاری مردم فارس در بانکهای استان، رتبه های بالایی را در اختیار داریم، تاکید کرد: مردم استان سپردهای فراوانی را در بانکهای فارس قرار داده اند که در این راستا رتبه دوم تا پنجم کشور را کسب کرده ایم ولی بانکهای استان بخش عمده ای از این سپرده ها را از استان خارج می کنند در حالیکه صنعتگران و مردم فارس متقاضی دریافت تسهیلات هستند.

نماینده شیراز ادامه داد: عملکرد بانکهای استان برخلاف فرامین و دستورالعملهای صادر شده است و این حرکت به جایی رسیده که فارس در پرداخت تسهیلات رتبه پائین کشوری را کسب کرده است.

ذوالانوار در ادامه با بیان اینکه 80 میلیارد تومان اعتبار خشکسالی جذب نشد، ادامه داد: استان فارس رتبه های نخست خشکسالی و خسارتهای ناشی از آن را در کشور به خود اختصاص داده است.

وی گفت: چهار سال خشکسالی فارس باعث بروز مشکلات فراوانی برای مردم شده که در این خصوص باید هرچه سریعتر مسئولین استان به فکر راه چاره باشند.

کد خبر 1164893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha