پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۸۹، ۸:۴۸

خواجوی:

کشاورزان خوزستانی با مسائل اقتصادی و حقوقی آشنا شدند

کشاورزان خوزستانی با مسائل اقتصادی و حقوقی آشنا شدند

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تعاون روستایی خوزستان از برگزاری دوره های آموزشی تخصصی به منظور افزایش رفاه اقتصادی روستائیان استان و آشنا شدن آنان با مسائل حقوقی حوزه کاری خود خبر داد.

هرمز خواجوی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این دوره های آموزشی با محور قانون کار و تامین اجتماعی بازاریابی و بازرگانی محصولات کشاورزی، تجزیه و تحلیل صورتهای مالی اقتصاد کشاورزی، آموزش اساسنامه شرکتها و مسائل حقوقی و بازرسی برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه این دوره ها در قالب 10 دوره ی آموزشی و 573 نفر روز برگزار شده، اذعان داشت: این دوره های آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی کارکنان شرکتهای تعاونی برای ارتقای سطح معیشتی و بالا بردن رفاه اقتصادی روستائیان و کشاورزان برگزار شده است.

رئیس سازمان تعاون روستایی خوزستان تصریح کرد: این دوره ها ویژه انبارداران اتحادیه ها و شرکتها، مدیران عامل، بازرسان، حسابداران و اعضای هیئت مدیره تعاون روستایی استان برگزار شد.

خواجوی همچنین در ادامه از خرید انواع محصولات کشاورزی از کشاورزان شهرستان دزفول خبر داد و گفت: 56 هزار تن محصولات کشاورزی از کشاورزان دزفول در شش ماه اول سال به صورت تضمینی خریداری شد.

وی اظهار داشت: این مصحولات شامل 55 هزار و 650 تن گندم معمولی و دروم و 245 تن دانه روغنی کلزا و 202 تن جو است.
رئیس سازمان تعاون روستایی خوزستان اذعان داشت: این میزان محصولات کشاورزی از طریق پنج مرکز خرید محصولات کشاورزی و توسط شرکتهای تعاونی روستایی شهرستان خریداری شد.

خواجوی اضافه کرد: در همین مدت نیز 58 هزار تن ذرت خریداری شده سال 88 به شهر و استانهای دیگر حمل شد.
 
کد خبر 1165033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha