پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مهر ۱۳۸۹، ۱۱:۳۸

بزرگترین بخش نوزادان مازندران در بیمارستان آمل تشکیل شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان امام علی (ع) آمل گفت: با افتتاح تختهای جدید بخش نوزادان بیمارستان امام علی ( ع ) آمل، این بیمارستان اکنون به بزرگترین بخش نوزادان مازندران ارتقاء یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در آمل، مجید اخوان صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: توسعه و راه اندازی بخش نوزادان بیمارستان امام علی آمل از 16 تخت به 32 تخت این بیمارستان را به بزرگترین بخش نوزادان در مازندران تبدیل کرده است.

وی افزود: برای افتتاح تختهای جدید و افزایش بخش نوزادان بیمارستان امام علی آمل بیش از سه میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران و این بیمارستان هزینه شد.

رئیس بیمارستان امام علی (ع) آمل تصریح کرد: با راه اندازی بخش افزایشی نوزادان این بیمارستان، تجهیزات و دستگاه های این بخش نیز پیشرفته تر از گذشته شد.

اخوان با بیان اینکه بیمارستان امام علی (ع) آمل هم اکنون به عنوان مرکز جراحی زنان و زایمان، بیماران غرب و شهرهای مرکزی مازندران را زیرپوشش درمانی خود دارد، اضافه کرد: به علت حجم بالای مراجعه بیماران، ضریب اشغال تختهای بیمارستان بیش از85 درصد است.

وی ادامه داد: پیشتر نیز بخش ان آی سی یو و بخش مراقبتهای ویژه نوزادان بیمارستان امام علی آمل به 12 تخت افزایش یافته بود.

وی خاطرنشان کرد: بخش توسعه ای و افزایش تخت آی سی یو این بیمارستان نیز در حال اجراست که دهه فجر امسال بهره برداری خواهد شد. 

کد خبر 1165142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha